Pazar, Eylül 29, 2024

Sonunda: Cyberpunk 2 Geliyor!

Cyberpunk 2077, çok uzun süre beklendi ve çıkış yaptığı gibi eleştiri yağmuruna tutuldu. Oyunda o kadar çok optimizasyon sorunu vardı ki firma bir ara geri iadelerle uğraşmaya başlamıştı. Fakat sorunlar kısa sürdü. Oyuna peşi sıra birçok güncelleme geldi ve CD Project RED, eleştirilerin üstesinden gelmeyi başardı.

Hatta öyle ki son gelen genişleme paketi Phantom Liberty, oyunun yeniden gündeme gelmesini ve oyuncu sayısını katlamasını sağladı. Haliyle sevilen yapım için bir devam oyunu da gündeme gelmeye başlamıştı. Görünen o ki iş ilk oyun düzeyinde kalmayacak. Cyberpunk 2 için hazırlıkların başladığı ortaya çıktı.

Cyberpunk 2 Uzun Bir Yolculuk Olacak

Devam oyunu konusunda  açıklama CD Projekt RED’in Anlatı Direktörü Igor Sarzynski tarafından geldi. Ünlü isim Cyberpunk 2077 sadece bir ısınma oyunu yorumunu yaparak Cyberpunk 2 için çalışmaların başladığını duyurdu.

BENZER:  Mafya 3 Sistem Gereksinimleri (PC)

Cyberpunk 2

Orion kod adıyla geliştirilme sürecine giren yapım için firmanın yetkili isimlerinden paylaşımlar gelmeye başladı ancak oyunun nasıl olacağı konusunda hala soru işaretleri var. Şimdilik oyuna ilişkin bildiğimiz tek şey kod adının Orion olduğu. Hikaye konusunda ya da oynanış konusunda ne gibi değişiklikler olacağını zaman içerisinde göreceğiz.

Henüz yapım için herhangi bir lansman tarihinin paylaşılmadığını da belirtmiş olalım. Zira bu çaplı bir oyun için geliştirme süreci de zaman alacaktır.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler