Perşembe, Mayıs 9, 2024

PlayStation Oyunlarına Dev Zam! Yeni Fiyatlar Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun dünyasında fiyat dengeleri değişmeye başladı. En güvenilir pazarlardan ikisi Steam ve EA Store para birimi değişikliği yaptı ve dolar kuru üzerinden satışlara geçti. İşin PC tarafında gelişmeler bu şekildeyken, bir yandan da konsol oyunları için benzer haberler gelmeye başladı. En son Sony tarafından önemli bir adım atıldı ve popüler PlayStation oyunları için fiyat değişikliğine gidildi. Yeni fiyatlara bakacak olursak oyunlar %100’ün üzerinde zamlanacak.

PlayStation Oyunlarına Gelen Zamlar Sonrasında Yeni Fiyatlar

Değişiklik şimdilik 4 oyunu kapsıyor. Fakat bu 4 oyun Sony için en popüler yapımlar arasında yer alan oyunlar. Hemen aşağı zam oranını ve yeni fiyatları ekliyorum.

PlayStation oyunları için zamlar

  • Red Dead Redemption 2 – %155 oranında zam gördü. Eski fiyatı 469 TL iken zam sonrasında yeni fiyat 1.199 TL olarak açıklandı.
  • Hogwart Legacy – %88 oranında zamlandı. 899 TL yerine oyunun yeni fiyatı 1.699 TL oldu.
  • God of War Ragnarök – %87 zamlandı. Fiyatı 799 TL olan oyun zam sonrasında 1.499 TL fiyatla satışa sunuldu.
  • The Last of Us Part I – %87 oranında zamlandı. Fiyatı 799 TL olan oyunun 1.499 TL fiyatla satışa çıktığını gördük.

4 popüler oyun için gelen zamlar bu şekilde. PlayStation oyunları için zamlar devam edecek mi bilinmez ama haberlerin çok da iyi olmadığını söylemek lazım. Zira bir yandan döviz kurları da artmaya devam ediyor. Haliyle kur doğrudan fiyatları da etkiliyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler