Cumartesi, Nisan 20, 2024

Sony, Extra Bass Serisi Yeni Kulaklığını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Japonya kökenli teknoloji firması Sony, WH-XB700 adını verdiği Google Asistan entegreli yeni kulaklık modelini duyurdu.

Sony WH-XB700 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Bass ile müzik dinlemeyi tercih ediyorsanız, Sony’nin yeni WH-XB700 kulaklık modeli, diğer Extra Bass kulaklıkların tüm sevilen özelliklerini sunarken, ses netliği ve hoş bir ses deneyimi gibi birçok önemli iyileştirmeleri de barındırıyor.

Ayrıca yukarıda da belirttiğimiz gibi Sony WH-XB700 model kulaklık, Google Asistan ve Amazon Alexa ile beraber ortak çalışacak. Böylelikle rahat bir şekilde akıllı telefonunuzdan sesli komut verebileceksiniz.

30mm neodium sürücüleri barındıran kulaklık, Clear Bass, Surround Sound Position Control’ün özelleştirilmesini sağlayan Sony Headphones Connect uygulaması ile de akıllı bir dinleme deneyimi sunuyor.

Sony XB700 1 1

Kulaklığın içinde bulunan bulunan batarya tam olarak 300 saat bekleme imkanı ve 30 saat müzik dinleme imkanı sunuyor. USB Type C üzerinden şarj edilirken kulaklık hızlı şarj olabilme imkanı ile 10 dk içerisinde bir buçuk saat kablosuz kullanılabiliyor.

Sony, yeni kulaklık modelini bu ay itibariyle Asya pazarından seçilmiş olan bazı ülkelerde satışa sunacak. Geriye kalan bölgelere ise Nisan ayı itibariyle gönderilmeye başlanacak ve 175-200 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler