Perşembe, Mart 28, 2024

Sony, INZONE Markasını Duyurdu! Yeni Oyuncu Donanımları Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation serisiyle oyun sektörünü domine etmiş olan Sony, şu sıralar yeni bir girişim içerisinde. Bu kez marka oyuncu ekipmanlarına yöneleceği yeni alt markası INZONE için duyuru gerçekleştirdi.

Oyuncu donanımlarına odaklanacak olan yeni markanın, ilk ürünleri de tanıtıldı. Şimdilik 3 yeni oyuncu kulaklığı ve 2 yeni oyuncu monitör tanıtıldığını gördük. Artık oyuncu donanımlarını da konuşacağımız Sony’nin yeni ürünlerine bir bakalım.

Sony INZONE H Serisi Oyuncu Kulaklıkları

Markanın tanıtımıyla beraber duyurulan ilk ürünler de oyuncu kulaklıkları oldu. H9, H7 ve H3 olmak üzere 3 ayrı modelin duyurusunun yapıldığını gördük.

Genel olarak 3 modelin de tasarımı birbirine çok benziyor. 3 modelde de 360 derece Spatial Sound özelliği var. Oyuncuların, oyun içerisinde çevre seslerini çok daha iyi algılaması sağlanacak.

INZONE 

Bu modeller içerisinde H3 oyuncu kulaklığı kablolu diğer iki kulaklık modelinin ise kablosuz olduğunu da belirtmiş olalım.

Şimdilik amiral gemisi modeli olan H9 kulaklığının ek olarak çift taraflı gürültü engelleme özelliği de duyuruldu. Tasarımları biraz PS5 havasını andıran kulaklıkların daha şimdiden ilgiyle karşılandığını da söyleyebiliriz.

Sony INZONE M Serisi Oyuncu Monitörleri

Markanın dikkat çeken bir diğer ürün kategorisi ise oyuncu monitör modelleri oldu. Şu an için M9 ve M3 monitör modellerinin tanıtıldığını görüyoruz.

Yine çok şık tasarımla gelen 27 inç monitörlerin M9 modelinin amiral gemisi olduğunu görüyoruz. Display HDR 600 sertifikası, 4K çözünürlük, %95 DCI-P3 renk kapsamı, 144 Hz yenileme hızı, VRR desteği, 1 ms tepkime süresi, Nvidia G-SYNC desteği gibi özellikler var.

M3 modelinde ise Full HD çözünürlük değerine karşın 240 Hz yenileme hızına yer verilmiş durumda. Bu kez DisplayHDR 400 sertifikası, %99 RGB renk kapsamı, 1 ms tepkime süresi, Nvidia G-SYNC desteği ve VRR desteği gibi özellikler var.

https://youtu.be/nvKUfFDBd_Y

Tüm bu ürünlerle beraber artık Sony INZONE markası da pazarda. Markanın yeni ürünleri de zaman içerisinde gelmeye devam edecektir. Fiyatları ne olur bilemiyoruz ama ülkemizde de satılacak ürünlerden söz ediyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler