Çarşamba, Ekim 23, 2024

Sony, Önümüzdeki Hafta Playstation Showcase’i Düzenleyeceğini Duyurdu

Ünlü konsol ve oyun devi Sony için geçtiğimiz günlerde pek çok söylenti ortaya çıkmıştı. Bu söylentilerde Sony’nin, Playstation için bir Showcase düzenleyeceği ve bu Showcase’de önemli oyunların duyurulacağı da bu söylentiler arasındaydı.

Sony’den, Playstation Showcase için resmi duyuru geldi. Sony’nin açıklamasına göre Sony, Showcase’i 24 Mayıs’ta düzenleyecek.

playstation showcase 2 - PC Hocası

Sony, Showcase’de ağırlıklı olacak oyunları da açıkladı. Sony, Showcase’de ağırlıklı olarak PS5 ve PSVR2 için oyunların olacağını söyledi. Showcase, 1 saat sürecek.

Playstation Showcase’de Hangi Oyunlar Gösterilecek ?

Sony, hangi oyunların geleceği ile ilgili açıklama yaptı. Her ne kadar bu açıklama çok detaylı olmasa’da Sony’e göre Showcase’de dünyanın dört bir yanındaki en iyi stüdyolardan ve üçüncü parti oyunların yanı sıra Playstation’a özel oyunları da göstereceğini açıkladı.

BENZER:  Monster Notebook, PUBG Turnuvası PROTALITY’nin Global Sponsoru Oldu

Bu açıklamayla birlikte bu Showcase’in sadece Playstation’a özel oyunlarla geçmeyeceğini anlıyoruz.

playstation showcase 3 - PC Hocası

Bu Showcase için dolaşan söylentilerin biri de Playstation’a özel bir Souls-Like oyun olan Bloodborne’un PC’ye çıkacağı konusu. Söylentiye göre Sony, Bloodborne’u hem PC hem de PS5 için olacak bir Remake’ini çıkaracak. Bu Remake sayesinde oyunun PS5’de 60 Fps olacağını düşünüyoruz.

plasytation showcase 4 - PC Hocası

Bu Showcase’de gösterilmesini beklediğimiz bir diğer oyun ise Sony’nin 2018 yılında çıkarmış olduğu Spider-Man oyunun devamı olacak Spider-Man 2. Geçtiğimiz aylarda oyundaki Venom karakterini canlandıran aktör oyunun Eylül de geleceği ile ilgili bir Tweet ile sızıntı yapmıştı.

Oyunun 2021’den olan bir duyuru videosundan beri bir şey görmememiz de oyunun bu Showcase de gösterilme ihtimalini arttırıyor.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler