Cuma, Mart 29, 2024

Sony PlayStation 4 Pro Türkiye de Satışa Sunuldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya çapında oyun konsolu denildiği anda ilk akla gelen PlayStation  konsolu çıkardığı yeni pro sürümü ile 4k oyun ve eğlenceli videolar izlemenize olanak sağlayacak. Geçmişten günümüze halen popüleritesi devam eden PlayStation 4 nesil sürümü ile 4k kalitesini sonuna kadar hissettireceğe benziyor.PlayStation 4 Pro Avrupa, Ortadoğu, Güney Afrika ve Avustralya ile birlikte Türkiye’de de satışa sunuldu.

 

playstation-4-pro-1

 

Global Satış & Pazarlama Başkanı Jim Ryan, PS4 Pro ile ilgili olarak “PS4 Pro’nun piyasaya çıkışı, PlayStation için son derece heyecan veren bir an. Daha önce hiçbir zaman platformun yaşam döngüsünün ortasında yeni bir konsolu piyasaya sürmedik. PS4 Pro, geliştiricilere yaratıcılıklarını gözler önüne sermenin yeni bir yolunu sağlayarak inovasyon taahhüdümüzü kanıtlamamıza ve oyuncular için büyüleyici oyun deneyimleri sunmamıza imkan veriyor,” dedi.Diğer PS4 ürünlerinde olduğu gibi  Pro ürünü de daha gerçekçi ve çarpıcı derecede canlı görseller üreten  HDR teknolojisini kullanmakta.

 

playstation-4-pro-2

PS4 Pro ve standart PS4, aynı kullanıcı ara yüzünü paylaşmakta ve aynı canlı çevrimiçi topluma erişim sağlıyor. Kullanıcılar, istedikleri konsolu, ihtiyaç ve tercihlerine göre seçebilmektedir. 2017 Ocak ayında piyasaya çıkacak olan PlayStation®VR ise her iki sistem ile uyumlu olacağı bilgisi verildi. PS4 Pro’daki Netflix uygulaması da , sistemin lansmanı ile güncellenerek kullanıcıların “Narcos 2. Sezon” ve Luke Cage” gibi 4K içeriği internet üzerinden izlemesine imkan verecek. Yıl sonuna kadar, Netflix’in yaklaşık 600 saatlik yeni 4K içerik sunması bekleniyor. Halihazırda en büyük 4K içerik kaynaklarından biri olan YouTube da, PS4 Pro üzerinde 4K içeriği desteklemek üzere güncelleniyor.

 

playstation-4-pro-3

Oyunları ve videoları 4k teknolojisini kullanarak izlemek için kullandığınız televizyonunda 4k özellikli olması gerektiğini de belirtelim. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler