Perşembe, Nisan 18, 2024

Sony Playstation VR cihazı Türkiye’de satışa çıkıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

24 Ocak tarihinde Türkiye’deki teknoloji marketlerde satışa çıkacak olan yeni Playstation VR cihazı büyük merak uyandırdı. Sony tarafından geliştirilen Playstation VR sanal gerçeklikte oyunların sınırlarını zorlamak için raflardaki yerini alacak.

Şimdi burada akıllardaki soru şu; Playstation VR‘ın yurt dışı satış fiyatı ne, Türkiye’deki satış fiyatı ne olacak ? Bu sorunun yanıtını da Sony bizzat cevapladı. Playstation VR Türkiye’de 1699 TL‘den satılacakken, yurt dışında 399 dolardan alıcılarını bekliyor olacak.

Geniş gerçekçilikte oyun ve sanal gerçeklik deneyimi sunacak olan Playstation Vr sistemi satışa çıktığı anda PS VR oyunları da yanında satışta olacak. Oyunların minimum fiyatı 79 TL olurken, maksimum fiyatı ise 229 TL olacak. PS VR uyumlu oyunların listesi ise şu şekilde;

❱ Until Dawn: Rush of Blood – 79 TL

❱ Hustle Kings VR – 79 TL

❱ Super Stardust Ultra VR – 79 TL

❱ VR Wolrds – 149 TL

❱ Driveclub VR – 149 TL

❱ Battlezone – 229 TL

❱ Eve Valkrie – 229 TL

❱ Robinson: The Journey – 229 TL

❱ RIGS – 229 TL

playstation vr
Yeni Playstation VR oyunları bir üst segmente taşıyacağı gibi, artık üreticiler de başka bir boyuta geçmeyi istiyor. Her sene geliştirilen oyunlar bu sene oyuncuları adeta içine çekecek. Zira Driveclub VR oyununu sanal gerçeklikte oynamanın keyfi başka olacak gibi.

Playstation VR’ın özellikleri arasında 360 derece baş takibi, geniş görüş alanı, yüksek yenileme oranı ve çift kulaklı 3D ses teknolojisi bulunuyor. Bu sayede oyunları oynarken daha sezgisel hareketlerde bulunabiliyoruz. Bakalım ilerleyen günlerde yeni oyun konsolu hakkında detayları öğreneceğiz. Cnet’ten temin etmiş olduğumuz görsellere ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

sony playstation vr 007

 

sony playstation vr 006

 

sony playstation vr 005

 

sony playstation vr 004

 

sony playstation vr 003

 

sony playstation vr 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler