Perşembe, Mart 28, 2024

Sony Xperia 10 IV Görselleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Japonya merkezli tüketici elektroniği üreticisi Sony‘nin Xperia 10 serisi üç yıldan fazla bir süredir devam ediyor ve bu sene yeni bir modelin aileye ekleneceği söylentiler ortaya çıkmaya başladı. @OnLeaks tarafından elde ettiğimiz bilgiler uzun ve dar bir kasaya sahip 6 inç boyutunda düz OLED ekranlı ve üçlü kamera kurulumuna sahip Xperia 10 IV‘ün görsellerini internete sızdırdı.

Sızdırılan bilgilere göre akıllı telefon 153,3 x 67.3 x 8.4 mm boyutlarında olacak ve önceki modelde kullanılan yuvarlatılmış hatlardan ziyade düz bir yüzeye sahip olacak. Çerçevede parmak izi okuyucu bulunacak. Sony Xperia 10 IV, ses tarafında stereo hoparlörler sunarken Qualcomm’un Snapdragon 690 yonga setinden güç alacak ve 4000 mAh kapasiteli batarya sunacak.

sony xperia 10 iv
Sony Xperia 10 IV Görselleri Sızdırıldı! 2

Sony Xperia 10 IV’nin kamera kurulumuyla ilgili ayrıntılar henüz belli değil fakat 3,5mm’lik jak girişine sahip olacak. Xperia 10 IV’ün Siyah, Beyaz, Nane Yeşili ve Berry Blue renk seçeneğinde geleceği ve 300 Dolar’a kadan ulaşan bir fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler