Cuma, Mart 29, 2024

Sony Xperia 20 Modelinin Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

 Japonya kökenli teknoloji devi Sony’nin yeni akıllı telefonu Sony Xperia 20’nin pek çok özelliği ortaya çıktı. Arka tarafta çift kamera kurulumuna ev sahipliği yapan cihaz, gücünü Snapdragon 710 yonga setinden alıyor.

Yaklaşık bir hafta önce Sony’nin, Almanya’nın başketinde 6 Eylül 2019 – 11 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan IFA Berlin 2019 fuarında Xperia 2 modelini tanıtacağına dair sağlam kanıtlar ortaya çıkmıştı. Bugün ise firmanın Xperia 10’un halefi olacak Sony Xperia 20 modeli hakkında yeni bilgiler öğrendik.

Ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak Sony’nin yeni cihazı, gücünü Qualcomm’un orta segmentte telefonlarda kullanılması için geliştirdiği Snapdragon 710 yonga setinden alan Sony Xperia 20, 4 / 6GB RAM seçeneği ve 64 / 128GB dahili depolama alanı ile beraber gelecek gibi gözüküyor.

6 inç büyüklüğünde 21:9 en boy oranına sahip FULLHD+ çözünürlükte bir ekrana sahip olması beklenen akıllı telefonun arka tarafında 12MP + 12MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumu bulunacak. Ancak ön tarafta nasıl bir kameranın bulunacağı ise şimdilik belli değil.

gsmarena 001 1

Sızan teknik özellikler sayfasındaki bu donanımın Xperia 20’nin Japonya versiyonu için olduğunu açıkça belirtiyor, ancak global versiyonunda buna yakın olacağını söyleyebiliriz. Fiyatı hakkında bir bilginin bulunmadığı cihazın IFA Berlin 2019 fuarı kapsamında tanıtılması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler