Cumartesi, Nisan 20, 2024

Sony Xperia E5 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her yeni telefonu ile tüketicilerine daha iyi bir kullanım deneyimi sunmayı hedefleyen Sony Mobile, Xperia E5’in fiyat-performans açısından başarılı bir telefon olduğuna dikkat çekiyor. İnce yapısı ve tasarımı ile ele rahat bir şekilde oturan cihaz, MediaTek MT6735 işlemciden güç alıyor. MicroSD kartın 200GB‘ye kadar artırılabilen geniş belleği sayesinde, içerikleri indirmek ve saklamak çok kolay hale geliyor.

 

Xperia_E5_Black

 

Xperia E5, uzun süre dayanan pili sayesinde, cihazı şarj etmeden iki güne kadar kullanım imkanı sağlıyor. Büyüleyici kareler elde etmenize yardımcı olan yüksek kalitedeki 5 MP ön ve 13 MP arka kamerası ile nesneyi ve fotoğrafın nerede çekildiğini algılıyor. Otomatik Görüntü Tanıma özelliği, koşulları analiz ederek yüksek kalitede fotoğraflar sunmak üzere ayarları otomatik olarak düzenliyor. Xperia E5, ilave HDR seçeneğiyle fotoğrafların daha keskin görünmesini sağlıyor.

 

Screenshot_4

Grafit siyah ve Beyaz renk seçenekleri ile gelen Xperia E5, 999 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile satışa sunuluyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler