Cuma, Nisan 26, 2024

Sörf Tahtası ile iPhone 7 Suya Dayanıklılık Testi

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 7 çıktıktan kısa bir süre sonra Amerika’da sıra bir hafta öncesinden başlamıştı. Türkiye’de satış fiyatı pahalı olmasına rağmen iPhone 7‘ye olan ilgi ve alaka da hiç az değildi. Tabii ki insanlar cihazları satın almak için testlerini inceliyor, önerileri dikkate alıyor. Bu sefer de iPhone 7 sörf tahtası üzerinde suya dayanıklılığı test edildi.

iPhone 7 Ne Kadar Suya Dayanıklı ?

Aslında uzun süredir merak edilen sorulardan bir tanesiydi bu. İnsanlar telefonu eline aldıktan sonra “suya dayanıklı” ibaresine ne yazık ki güvenemiyorlar. Bunu daha önceden Sony modellerinde yaşamıştık. Ancak artık akıllı telefonların IP67 ve IP68 sertifikaları 30 dakika boyunca 1 metre derinlikte sıkıntısız kullanılabiliyor. Bu konuda tereddüt etmeye gerek yok. Ancak önemli olan bundan sonrası..

iPhone 7‘nin suya dayanıklılığı beklediğimizden daha iyi çıktı. Her ne kadar Apple “yok kardeşim 30 dakikayı geçmesin” dese de 9 saate kadar çalışabildiğine şahit olduk. Sadece Apple burada yarım saat kısıtlamasını vererek üzerinden sorumluluğu atmak istemiş. Eğer iPhone 7’yi almayı düşünüyorsanız suya dayanıklılığı konusunda aklınızda bir şüphe kalmasın. Sadece geçtiğimiz hafta akılları karıştıran “tıs sesi sorunu” ile biraz gündem değişmişti.

Şimdi dilerseniz aşağıdaki videodan iPhone 7‘nin suya dayanıklılık testini söft tahtası üzerinden izleyelim. Zira o kadar dalga çarptıktan sonra ve suya maruz kaldıktan sonra bir de suyun içerisinde başkası ile telefondan konuşmak oldukça etkileyici geldi.

iPhone 7 Sörf Tahtası ile Suya Dayanıklılık Testi

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler