Cuma, Mart 29, 2024

Space Jam: A New Legacy The Game Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Warner Bros ve Microsoft, yeni bir Space Jam: A New Legacy The Game oyununu duyurdu.

Oyun, 15 Temmuz’da Microsoft Store’da oynaması ücretsiz bir oyun olarak çıkış yapacak. Xbox sahipleri 15 Temmuz’dan itibaren oyuna Microsoft Store üzerinden de erişebilecek.

spacejamblogroll 1617455231677

Oyun, ilk filmin çıktığı 90’lı yıllardaki atari oyunlarını anımsatan Digital Eclipse tarafından yapılan pikselli bir beat-’em-up’tır. Fragman, Space Jam: A New Legacy‘den oyuncu kadrosunun bir kısmını gösteriyor . Yeni filmde Bugs Bunny ve Lola Bunny ile birlikte başrolde olan LeBron James var. James’in kasırga aparkatı olan bir robotu dövdüğünü ve Bugs’ın havada tekme attığını görebiliriz.

Fragmanda Bugs, oyunun insanların orijinal bir Space Jam oyunu için fikirlerini sundukları bir yarışmanın parçası olarak yapıldığını açıklıyor. Space Jam: A New Legacy, 1996’da vizyona giren orijinal Space Jam filminin devamı niteliğindedir. Nisan ayında Warner Brothers, James’e ve yeni filmin tam kadrosuna ilk bakışını yayınladı.

Microsoft, Xbox için Space Jam temalı özel oyun kollarını duyurdu. Bu kollar Tune Squad, Goon Squad ve Serververse temalarıyla oyunculara sunulacak. Oyun kumandaları 8 Temmuz tarihinde satışa sunulacak.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler