Cuma, Nisan 19, 2024

Spider-Man Oyunundan Yeni Bir Fragman Yayınlandı. Grafikler Şahane Görünüyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

E3 2017 etkinliğinde ilk oyun içi görüntüleri paylaşıldığında binlerce Marvel severin ilgi odağı haline gelen Insomniac Games eseri Spider-Man oyunu, Marvel Entertainment tarafından paylaşılan yeni bir fragmanla gündeme geldi. Playstation 4 platformu için özel olarak geliştirilen oyun, diğer platform kullanıcılarını imrendirecek derecede etkileyici grafiklere sahip. Çıkış günü olan 7 Eylül 2018 tarihine yaklaştıkça; bu tür videolar oyuncuları daha fazla heyecanlandırıyor.

Bir Marvel Sever, Daha Ne İster Ki?

Hemen her platforma bir şekilde kendisini sokmayı başaran Spider-Man karakteri, popüleritesinden bir şey kaybetmeyerek günümüze kadar ulaşabilmiş ender karakterlerdendir.

Onu bu kadar etkileyici kılansa; çizgi romanlarda ve filmlerde gösterdiği akrobatik hareketler ve yer yer âsi, kısmen de sevecen tavırlarıdır. Onun insanlar üzerinde oluşturduğu bu sempati, oyun sektörüne de adım atmasına vesile olmuştur.

Pek çok oyuncunun mutlaka en az bir oyununu deneyimlediği Spider-Man serisinde kaliteli yapımlar gördüğümüz de oldu, tek amacı oradan oraya ağ atmak olan oyunlar gördüğümüz de… Fakat Insomniac Games şirketi tarafından geliştirilen son Spider-Man oyunu, Marvel sempatisi taşıyan her oyuncunun beğenisini kazanacağa benziyor. 

Spider Man Oyunundan Yeni Bir Fragman Yayınlandı. Grafikler Şahane Görünüyor İÇERİK

Kendi adıma konuşmam gerekirse, Marvel karakterleriyle aram pek iyi değil. Fakat bu oyun gerçekten harika görünüyor arkadaş!

E3 2018 esnasında oyun hakkında fikir verici bir oynanış videosu izlemiştik. Özellikle çok sayıdaki düşmana saldırmadan önce yapılan planlar ve hazırlıklar, beni en çok etkileyen faktördü.

Öte yandan oyunda inanılmaz bir akıcılık olduğunu görmüştüm. Akıcılıktan kastım FPS değeri değil, sayın hocalar. Oyunda birbiri ardına sıralanan animasyonlar, ağ kullanımı ve yakın dövüş unsurları; birbirlerini çok pürüzsüz bir şekilde takip ediyordu.

Görsel şölen niteliğindeki bu oyun içi videosunun ardından, oyun içindeki sinematiklere odaklanan bir fragman daha yayınlandı.

Grafiklere çok değinmeyeceğim çünkü videoyu izleyerek kendi yorumumuzu yapabiliriz. Lakin yayınlanan videonun ardından bir kesim oyuncunun yaptığı yorum; “Bu oyun, Playstation 4 aldırır.” şeklinde oldu.

Oyun içi sinematiklerin yanında, fragmanda yoğun çatışma sahnelerine de yer verilmiş. Görünen o ki bizim Örümcek Oğlan’ın hasmı çok.

Sizleri daha fazla bekletmeden, buyrun Marvel Entertainment tarafından yayınlanan yeni Spider-Man fragmanını izleyelim:

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler