Perşembe, Nisan 25, 2024

Spotify Alternatifi 3 Uygulama

Paylaş

silkroad gaminggentr

Artık günümüzde dizileri ve filmleri internet üzerinden izlediğimiz gibi dinlediğimiz müzikleri de internet üzerinden dinlemeye başladık. Hepimiz Spotify’ı mutlaka duymuş ya da hayatımızda bir kez kullanmışızdır. Spotify geniş kütüphanesi ve geniş kullanıcı kitlesi ile dünyanın en sık kullanılan çevrim içi müzik servisi. Kimisi fiyatından ötürü kimisi de kalitesinden ötürü Spotify’ı pek tercih etmek istemiyorlar.

Bugün Spotify haricinde kullanabileceğiniz bazı alternatif servisleri sizin için derledik:

1. YouTube Music

youtube music screenshot pwa.0
Spotify Alternatifi 3 Uygulama 4

Dünyanın en popüler video sitesi YouTube’a ait olan olan YouTube Music; Spotify alternatifi en iyi servis. Platformdaki tüm müzikleri dinleyebiliyor, kliplerini izleyebiliyorsunuz. Yapay Zekaya dayalı oynatma listeleri sunuyor, tüm YouTube Premium servislerine erişebiliyor ve geniş kütüphaneden faydalanabiliyorsunuz. Servisin tek eksi yanı tıpkı Spotify gibi ücretsiz planda reklam sunuyor olması.

2. Deezer

deezer
Spotify Alternatifi 3 Uygulama 5

Spotify ile en kafa rakip olan servislerden bir tanesi ise Deezer; seçkin editörler tarafından hazırlanan özel çalma listeleri, müzikleri indirerek çevrim dışı oynatabilme özelliği ve 73 milyon şarkılık kütüphanesi ile iyi bir alternatif. Ücretsiz, Premium ve Aile planları ile kesintisiz ve reklamsız dinleme keyfi çıkarırken Deezer HiFi seçenğiyle kesintisiz ve yüksek kalite müzik keyfini çıkarabilirsiniz.

3. Amazon Music

amazon music
Spotify Alternatifi 3 Uygulama 6

Alışveriş sitesi devi Amazon’a ait olan müzik servisi kendi içerisinde ikiye ayrılıyor; Amazon Music Prime ve Amazon Music Unlimited. Ayrıca aile üyeliği ve tek cihaz üyeliği gibi farklı üyelik seçenekleri de bulunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler