Perşembe, Nisan 18, 2024

Spotify Ana Ekranı Yenilendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya’nın en büyük çevrim içi müzik dinleme platformlarından biri olan Spotify, son zamanlarda uygulama arayüzüne baya önem veriyor. En son gerçekleştirdiği yenilikten sonra uygulamanın ana ekranını kullanıcı deneyimini arttıracak biçimde güncelledi.

Mobil ve Tabletlerde kullanacağınız sürümlerde Ana Ekran, müzik ve çalma listelerine geri dönmenizi kolaylaştıran yeni bir yerleştirme düzeni ile güncellendi.

Bugünden itibaren, Spotify cep telefonlarını veya tablet uygulamalarını açtığınız zaman hızlı bir şekilde tanıdık içeriğe geri dönmenizi sağlayan yenilenmiş bir kullanıcı arabirimi ile karşılaşacaksınız.

spotify home
Spotify Ana Ekranı Yenilendi! 2

Her sabah yayın yaptığınız podcast’e, egzersiz sırasında her zaman dinlediğiniz çalma listesine veya tüm hafta boyunca tekrar tekrar çaldığınız albüme erişmeniz yeterlidir.

Ekran ve içerik, dinleme programınız ile birlikte değişime uğrar, sizi “Günaydın” mesajı ile karşılar ve gün ışığı azalırken “İyi günler” ve hatta hava karardığında “İyi akşamlar” mesajlarını sizlere iletir.

En üst bölümde yer alan altı önerinin altında en iyi podcast’lerinizi, “Sizin için yapılmış” çalma listelerini, dinlemenize dayalı yeni keşifler için öneriler ve daha fazlasını bulabileceğiniz bir bölüm size ayırılmış durumda.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler