Cuma, Mart 29, 2024

Google Adsense, Daha Fazla Kazanç Sağlayan Reklam Modelini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz ay site ve uygulama sahipleri, Google Adsense panellerine girdikleri zaman karşılarına Google tarafından sağlanan oldukça büyük bir bildirim paneli çıktı ve bildirim panelinde site ve uygulama sahiplerinin daha fazla kazanç sağlamasına yardımcı olacak bir reklam modelinin faaliyete geçeceği belirtilmişti.

1 Mart 2020 tarihi itibari ile bu reklam modeli faaliyete başladı. Aslına bakacak olursak bu çokta yeni bir reklam modeli değil, Google artık Otomotik Reklamlar ismini verdiği reklam teknolojisini güncelleyerek daha iyi bir konuma getirdi. Artık tek bir Javascript kodunu web sitenize dahil ederek sitenizi ya da uygulamanızı Google teknolojilerine emanet edeceksiniz.

Yenilenen Otomatik Reklamlar, web sitenizi analiz ederek size en fazla kazanç sağlayacak bölümlere reklam entegrasyonu yapacaktır. Bunlara ek olarak Yenilenen Otomatik Reklamlar’ı birden fazla web siteniz varsa her biri için özelleştirebiliyor ya da kapatabiliyorsunuz.

Artık yan taraftaki menüde konumlandırılmış Reklamlar menüsünün altında “Otomatik Reklamlar” sekmesi yer almıyor, Genel Bakış menüsünün içeriğinde “Siteye Göre” ve “Reklam Birimine Göre” sekmeleri arasında reklam düzenlemelerinizi sağlayabilirsiniz. Bakalım bu yeni reklam teknolojisi nasıl bir kazanç artışı sağlayacak hep birlikte göreceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler