Cuma, Nisan 19, 2024

Spotify Artık Beğenmediğiniz Şarkıları Gizleyecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Spotify bugün itibari ile Premium kullanıcılar için harika bir güncelleme yayınladı. Artık Premium kullanıcılar, beğenmedikleri şarkıları çalma listesi içerisinde göremeyecek. Spotify beyciğim bu özelliğin uygulamanın hem iOS hem de Android sürümlerinde kullanıcıların kullanımına açılmak üzere olduğunu söyledi.

Yeni özellik sayesinde Premium kullanıcılar Spotify’daki herhangi bir çalma listesine girip bir şarkı seçebilir ve bağlam menüsünden “şarkıyı gizle”yi seçebilirler. Daha sonra, çalma listesini dinlerken, gizli şarkı her zaman otomatik olarak atlanır.

Fikrinizi değiştirirseniz, şarkıları da gizleyebilirsiniz. Spotify, bu küçük güncellemenin abonelerin küratörlü çalma listelerini biraz özelleştirmelerine olanak sağlamasını umuyor ve bu da bazen hala sevmedikleri parçalar sunabilir.

Spotify son birkaç haftadır birkaç güncelleme dağıtıyordu. En son Apple Watch’ta Siri ses kontrollerini desteklemeye başladı ve geçen ay kullanıcıları en sevdikleri içeriğe daha kolay yönlendirmeyi amaçlayan yeni bir ana ekran kullanıcı arabirimi tanıttı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler