Cuma, Nisan 19, 2024

Türk Telekom, upload hızlarını 2 katına çıkarıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde upload hızlarını bir hayli arttıran Turkcell Superonline, kullanıcılarını bir hayli sevindirmişti. Şimdi ise bu güzel haberi Türk Telekom tarafından duyuyoruz.

Upload hızları günümüzde bir hayli önemli

Gerek yayıncılar olsun gerek YouTube içerik üreticileri olsun upload hızının yüksek olmasına çok ama çok ihtiyaç duyuyorlar. Böyle bir hamlenin gerçekleşmesine gerçekten ihtiyaç vardı.

Bu geçirdiğimiz zor günlerde internet kullanıcılarını bir nebze de olsa mutlu edecek bir haber yayınlanmış oldu. Yıllardır böyle bir hamlenin gerçekleşmesini bekliyorduk fakat önünde sonunda gerçekleşmesi Türk Telekom kullanıcıları adına çok ama çok iyi oldu.

ookla

Lakin bu hamle VDSL ve fiber kullanıcıları için geçerli olacak çünkü ADSL tarafında teorik olarak 3.3 Mbps üzerine çıkma gibi bir ihtimal söz konusu değil.

p07y9mzq

Tabi bu olay Türk Telekom kullanıcıları ile sınırlı değil. Türk Telekom altyapısına sahip olan çeşitli internet sağlayıcıları ülkemizde mevcut. Bahsettiğim internet sağlayıcıları ise Millenicom ve Turknet. Bu internet sağlayıcılarına abone olan kullanıcılar da bu olaydan yararlanacaklar, bu müthiş bir şey.

Türk Telekom bu upload hızı arttırma işini kademeli olarak gerçekleştirecek. Bu upload hız artışının bütün ülkede aynı anda gerçekleşmesi mümkün değil lakin zamanla bu olay rayına oturacaktır.

Bu güzel haber hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

12 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler