Perşembe, Mart 28, 2024

Spotify, Uygun Fiyatlı Yeni Bir Abonelik Paketi Açıkladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Spotify, abonelerin sınırsız şarkı atlamalarına ve bir albümdeki belirli şarkıları dinlemelerine olanak tanıyan Spotify Plus adlı yeni ve daha ucuz bir ücretli plan üzerinde çalışıyor.

Çevrim içi müzik dinleme platformu devlerinden Spotify, kullanıcıların sınırsız şarkı atlamasına ve bir albümdeki diledikleri şarkıları tek tıkla karşılarında engel olmadan dinlemelerine olanak tanıyan Spotify Plus isimli yeni ve daha ucuz bir abonelik planı açıkladı. Plan yalnızca 0,99 Amerika Birleşik Devletleri doları olacak, ancak yine de bu pakete sahip olan kullanıcılara reklam dinlemeye devam edecekler.

Şu anda platformdaki ücretsiz reklam destekli plan, kullanıcıların yalnızca gün içerisinde 6 şarkı atlamalarına ve albümleri yalnızca karışık olarak dinlemelerine olanak tanıyor. Bu sınırlamalar olmadan ücretli Premium planının maliyeti aylık 9,99 ABD doları.

Şirket yaptığı açıklamada şunları söyledi:

spotify yeni arayüz
Spotify, Uygun Fiyatlı Yeni Bir Abonelik Paketi Açıkladı 2

“Spotify deneyimini geliştirmek için her zaman çalışıyoruz ve kararlarımızı bilgilendirmek için rutin olarak testler yapıyoruz. Şu anda sınırlı sayıda kullanıcımızla reklam destekli bir abonelik planı testi yapıyoruz.”

Şirketin yaptığı açıklamadan da anlayabileceğiniz gibi ne yazık ki 1 dolarlık abonelik planı şu anda sadece pilot kullanıcılarla pilot bölgelerde deneme aşamasında, bu nedenle daha geniş bir alana yayılıp yayılmayacağı bilinmemektedir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler