Cuma, Mart 29, 2024

Stanley Parable: Ultra Deluxe, 2022’ye Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Crows Crows Crows, The Stanley Parable: Ultra Deluxe için bir erteleme daha duyurdu.

The Stanley Parable: Ultra Deluxe‘ün artık PC ve konsollar için 2022’nin başlarında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

the stanley parable ultra deluxe now content complete set to release in early 2022 1.large

Geliştirici, yeni bir videoda oyunun 2021 sürüm penceresinin eksik olduğunu ve şimdi 2022’nin başlarında piyasaya sürüleceğini açıkladı. Crows Crows Crows, Ultra Deluxe’ün “içerik tamamlandı” olduğunu ekledi, bu da umarım başka bir gecikmenin olası olmadığı anlamına gelir. Aşağıdaki son fragmanı izleyin:

Başlangıçta 2019’da piyasaya sürülmesi planlanan oyunun Ultra Deluxe Sürümü görsel olarak yükseltildi ve “yeni içerik, yeni seçenekler ve ortaya çıkarılacak yeni sırlar” içeriyor. Geliştirici ayrıca, dünyadaki metinlerin yerelleştirilmesi, renk körü seçenekleri ve içerik uyarıları gibi bir dizi yeni erişilebilirlik özelliğini de devreye soktu.

Oyunun açıklamasında “Stanley olarak oynayacaksın ve Stanley olarak oynamayacaksın” yazıyor. “Bir seçim yapacaksın ve seçimlerin senden alınacak. Oyun bitecek, oyun asla bitmeyecek. Çelişki, çelişkiyi takip eder, oyunların nasıl çalışması gerektiğine dair kurallar çiğnenir, sonra tekrar bozulur. Kazanmak için burada değilsin. The Stanley Parable, sizi oynayan bir oyundur.”

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler