Cuma, Nisan 26, 2024

Star Wars Jedi Survivor Çıkış Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Star Wars severlerin en çok tuttukları oyun olduğunu söyleyebileceğimiz Star Wars Jedi Fallen Order, serinin en çok sevilen yapımı olunca devam kararı gelmişti. Devam oyununun ise Star Wars Jedi Survivor adıyla sunulacağını biliyorduk.

Merakla beklenen yeni oyun için ise çok fazla bilgi yoktu. Ne zaman gelir ya da tam olarak nasıl bir oyun olur derken, beklenen oyun için önemli bir fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman, oyundan bazı sahneleri gösterdiği gibi çıkış tarihini de göstermiş oldu.

Star Wars Jedi Survivor, Önümüzdeki Yıl Geliyor

Yine EA Games ve Respawn Entertainment imzasını taşıyacak olan oyun, 2023 yılında gelecek. Henüz gün olarak bir çıkış tarihi yok ama yapımın önümüzdeki sene geleceğini artık biliyoruz.

Kaçırmayın: State Of Play Tarihi Açıklandı

Fragmana oyun açısından baktığımız zaman ise serinin en iddialı oyunu geliyor diyebilirim. Hangi oyun motorunu kullanacaklar emin değilim ama atmosfer, çevre ve dinamikler çok daha başarılı duruyor.

Öyle ki fragmanda Cal Kestis’in dövüş sahnesine baktığımız zaman, fizik açısından da oyunun ne denli başarılı olacağını anlayabiliyoruz.

Daha fazla bilgi istediğimiz Jedi Survivor yapımı için şimdilik detaylar bunlar. Bundan sonra daha fazla paylaşım yapılacağına inanıyorum. Haliyle biz de daha fazla değerlendirme yapabiliyor olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler