Salı, Nisan 23, 2024

State of Decay 2’e Yeni Güncelleme Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

State of Decay 2 için Update 25: Plague Territories adındaki yama 21 Haziran Pazartesi günü tüm platformlarda yayınlanacak.

Undead Labs, Twitter’da, Plague tarafından kontrol edilen bölgeler olan Plague Territories güncellemesinin ana yönlerinden birini anlatan kısa bir video paylaştı.

state of decay 2 5y 1280x720 1

Plague Territories, Nisan ayının sonundan bu yana Steam’deki oyun testi betası mevcut. Undead Labs henüz 25 Güncellemesi için tam yama notlarını yayınlamadı ve Güncelleme 25’te olacak her şeyi henüz bilmiyor olsak da, betadaki diğer yeni özellikler bazı ipuçları verebilir.

Landmark Outposts, dönüm noktasının kendisinin ne olduğuna bağlı olarak üç benzersiz seçenekten birini sunar. Yiyecek, cephane veya diğer kaynakları üretebilen Kaynak Karakolları, faydalarını artırmak için yükseltilme yeteneğine sahip olacak.

Bu yeni özellikler mevcut haritalarda kullanılamaz, bu nedenle oyuncuların Plague Territories, Landmark Outposts ve yükseltilebilir Resource Outposts elde etmek için yeni bir harita yüklemesi veya mevcut bir haritadaki zorluğu değiştirmesi gerekecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler