Cuma, Nisan 26, 2024

Steam Fiyatı 31 TL Olan Rebel Galaxy Epic Store’da Ücretsiz Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games, yeni bir kampanya dahilinde her hafta ücretsiz oyun dağıtıyor. Şimdi ise Steam’de 31TL olan bir oyun ücretsiz oldu. İlk olarak 20 Ekim 2015 tarihinde PC için, Ocak 2016’da ise Xbox One ve PlayStation 4 platformu için çıkışını gerçekleştiren Rebel Galaxy, Epic Store üzerinden ücretsiz bir şekilde dağıtılıyor.

Double Damage Games tarafından geliştirilen tek oyunculu bir uzay macera oyunu olan Rebel Galaxy, Steam platformunda olumlu yorumlar almayı başararak iyi bir olduğunu gösteriyor. Epic Games’in ücretsiz bir şekilde dağıtacağı oyun ise 2 yıl önce piyasaya sürülmüş olan Last Day of June olacak.

Oyunun Epic Store Tanıtım Yazısı

Rebel Galaxy, bilinen evrenin ucundaki tuhaf sakinlerle aksiyon dolu bir savaş, keşif, buluş, ticaret ve “pazarlık” oyunudur.

Korsanlarla savaşacak, anormallikleri keşfedecek, uzaylılarla arkadaş olacak, savaş enkazlarını yağmalayacak, asteroitlerden kaynak çıkaracak ve yapıtları keşfedeceksiniz. Bu heyecan dolu uzay macerasında, düzenbaz bir iyi, kurnaz bir uzay tüccarı ya da güce aç bir korsan olarak yolunuzu seçin.

Double Damage Games, Inc. tarafından oluşturulmuştur.

27 Haziran tarihine kadar elde edilebilen oyuna eğer sahip olmak istiyorsanız Epic Store uygulamasını indirip kayıt olduktan sonra bu bağlantıya tıklayaraktan oyunu elde edip kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler