Cuma, Nisan 26, 2024

Steam için Yeni Tasarım Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dijital oyun platformları arasında açık ara önde olan Steam, uzun yıllardır elde ettiği popülerliği devam ettirmek adına önemli adımlar atıyor. Öyle ki artık rakipler çok daha güçlü. Epic Games gibi dev bir rakip var.

Bu durumun farkında olan Valve, sistemi yenilemeye başladı. Kısa aralıklarla güncellemeler yayınlanıyor. Son olarak keşfet bölümünün algoritmasında bir değişiklik uygulanacağı konusunda bilgiler verilmişti.

Şimdi ise tasarım değişiklikleri gündeme geldi. Bu kez Steam oyun kütüphanesi tasarımının değişiklik göstereceği ortaya çıktı. Hatta yeni tasarım için beta sürümü de yayınlandı. Böylece değişiklikleri de görmüş olduk.

Steam Yeni Tasarımında Neler Sunacak?

Tasarım konusunda önemli değişiklikler var. Artık çok daha renkli bir kütüphane görmek mümkün olacak. Oyunlar yine sol kısımda gösterilecek ancak bu kez logolar da bulunacak. Sağ kısımda yine oyun bilgileri verilecek fakat bu kez oyunlar için yeni haberlere de yer verilecek.

Steam

Oyunlar hakkında son gelişmeler ve seçtiğiniz oyun için yayınlanan son içeriklere yine bu kısımdan ulaşabileceksiniz. Genel tasarımda yapılan bu değişiklikler bir yana, oldukça kullanışlı bir artı daha karşımıza çıkacak. Artık oyunlarınızı “Favoriler” adı altında açılan dosya kısmına sınıflandırabileceksiniz. Yine sol kısımda favoriler bölümünün yer aldığını görmek mümkün olacak.

Tüm bu değişikliklerle beraber yeni tasarımın beta sürümü yayınlandı. Herkes için sunulacak olan final sürümünün ne zaman geleceği konusunda ise herhangi bir bilgi paylaşımı olmadı.

Kaçırmayın: Huawei Mate 30 Pro Avrupa’ya Gelmeyebilir

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler