Cuma, Nisan 26, 2024

Steam Kış İndirimleri Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Binlerce oyuncunun beklediği, AKK bitiren, harddisk dolduran Steam Kış İndirimleri başladı. Yüzlerce oyunda %90’a varan indirimler söz konusu.

Hepimizin bildiği gibi oyun fiyatları artık çok çok yüksek. Yeni dönemde çıkış yapan oyunlara baktığımızda 70 TL’nin altında fiyat göremiyoruz. Hâl böyle olunca oyuncular ise oyunları daha ucuza almak için indirimleri bekliyor.

Dün yaptığımız haberde Steam Kış indirimlerinin bu gün itibarı ile başlayacağını belirtmiştik. Gün geldi çattı. Sonunda Steam’in uzun zamandır beklenen; uğruna paralar biriktirilen kış indirimleri başladı.

Steam’in yılın her döneminde gerçekleştirdiği indirimlerden biri daha başladı. Kış ve yılbaşı dönemini birleştirip tek bir indirim yapan Steam, oyuncuların cüzdanlarını boşaltmaya başladı bile. Gelin bu indirimin detaylarına göz atalım.

İndirime Giren Oyunlar

• Counter Strike: Global Offensive

Steam’in her indiriminde heyecanla beklenen oyun CS:GO indirimin ilk gününden indirime girdi. %33 indirim alarak 16 TL’ye düşen oyunu kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Counter Strike Go

• Grand Theft Auto 5 +  Great White Shark Cash Card

Bu paket GTA 5 için oldukça avantajlı bir paket. Bu paketi satın aldığınız taktirde hem GTA 5’e hemde Online’da $1,250,000 bakiyeye sahip oluyorsunuz. Yanlızca GTA 5 %60 indirimle 71,60 TL’ye satılırken bu paket %60 + %27 indirim ile 71,24 TL’ye satışta. Kaçırmayın!

gta5 min

• Euro Truck Simulator 2

Simulasyon oyunseverlerinin gözdesi ETS 2‘de indirimlerden nasibini aldı. %75 indirim alarak fiyatını 9,75 TL’ye çeken oyunu almanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Euro Truck Simulator 2 Multiplayer

Daha birçok oyun ilk günden indirime girmişken oyuncuların en çok merak ettiği PUBG şuanda indirimde değil. Bugün itibarı ile Beta’dan çıkan oyunun 22 Aralık akşamı indirime girmesi bekleniyor. İndirimin hergünü indirim haberleri vermeye devam edeceğiz. Beklemede kalın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler