Perşembe, Mayıs 9, 2024

Steam Kış İndirimleri’nin Tarihi Belirlendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her kış olduğu gibi bu kışıda boş geçirmeyen Steam, oyuncuların bilgisayarlarını şenlendirmeye geliyor. Herkesin yana yakına aradığı indirimler sonunda geliyor.

Oyuncuların istediği oyunlara kavuşacağı, cüzdanların boşalacağı ve internetlerin çökeceği o dönem geldi çattı. Steam’ın bellek dolduran, AKK bitiren efsane indirimleri başlıyor. İşte Steam Kış indirimlerinin tarihleri.

steam kış min

Oyuncuların oyun mekanı Steam, Kış İndirimlerine giriyor. Steam’in dönem dönem yaptığı indirimler binlerce oyuncuyu heyecenlandırıyor. Cüzdanları boşaltıp oyuna yatıran oyuncular ucuz almanın keyfini çıkarırken; Gaben ise parayı kaldırıyor. 

Yılbaşı ve kış dönemini bir seferde atlatmayı planlayan Steam, indirim tarihlerinide ona göre belirledi. Yüzlerce oyunun nasibini alacağı indirimlerin tarihi belli oldu. Bu indirimlerin diğer indirimlerden farkı ise daha büyük ve kapsamlı olması.

4 büyük indirim döneminden birisi olan kış indirimleri, Sonbahar veya Kara Cuma indirimlerine göre daha kapsamlı. Yaz indirimleri ile eşdeğer büyüklükte yapılan kış indirimlerinde oyunlarda %90’a varan indirimler oyunculara sunulacak.

gta5 min

Gaben Reyiz şimdiden paranın kokusunu alıyor. Oyuncular ise cüzdanlarını boşaltmaya hazır. Bu indirimlerin tekrarı ise yaza doğru olacaktır. Yinede bu indirimlerde hızınızı alamayıp kendinizi kaptırmamanızı tavsiye ederiz. 

Oyuncular ise en sevdikleri oyunların indirime girip girmeyeceğini merak ediyor. Bu indirimlerde hemen hemen her oyunun indirime gireceğini; Yine de merakınızı gidermek açısından Counter Strike: Global Offensive, Grand Theft Auto 5, Euro Truck Simulator 2 gibi oyunların %90 ihtimalle indirime gireceğini belirtmek isterim.

pubg 2 min

Öte yandan oyuncuların en merak ettiği şey ise bu indirimlerde PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın indirime girip girmeyeceği. Son dönemlerde en çok oynanılan oyunlardan birisi olan PUBG hala erken erişimde. Tahminler ise PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın bu indirimlerde indirime girmeyeceği yönünde.

Oyunun henüz beta’dan çıkmamış olması ve şu fiyatıyla dahi son derece yüksek satış fiyatlarına ulaşması bu hususta en önemli etkenlerden birisi. Bazı düşünceler ise oyun beta’dan çıktığında daha pahalı olacağı yönünde.

Steam Kış İndirimleri, çok yakın bir tarihte başlıyor. 21 Aralık tarihinde başlayacak olan indirimler 15 gün sürecek. İndirimlerin bitiş tarihide belli. 4 Ocak’ta sonlanacak olan indirimleri kaçırmamanızı ve bol bol oyun almanızı tavsiye ediyorum.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler