Salı, Nisan 23, 2024

Steam Next Fest Geliyor! Oyun Festivali Değişti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam tarafından her yıl düzenlenen oyun festivali, artık oyuncular arasında da yer etmiş durumda. Bu sene de düzenlenecek olan etkinlik için ise beklenmedik bir karar verildi. Bundan sonra oyun festivali değil de Steam Next Fest diyeceğiz.

Valve bu konuda köklü bir değişikliğe gitti ve yeni festival için de tarih açıklaması yaptı. Peki, neden isim değişikliğine gidildi?

Steam Next Fest etkinliği ne zaman yapılacak?

Valve’nin söylemine göre yeni isim daha kapsayıcı ve aslında yapılmak isteneni daha iyi aktarıyor. Daha doğru olarak ifade edildiği için bu isme geçildiği söylenmekte. Yani öyle çok özel bir nedeni de yok gibi gözüküyor.

Bunu bir kenara bırakacak olursak, oyun festivali daha kapsamlı ama aynı sistemde devam edecek. Bu sene de festival 16 Haziran tarihinde Steam Next Fest adıyla başlatılacak.

Etkinlik 6 gün kadar sürecek ve 22 Haziran tarihinde de son bulacak. Bu süre içerisinde birçok oyunun demo versiyonlarını da deneme fırsatımız olacak. Ayrıca geliştiricilerin düzenleyecekleri yayınlara katılmak ve beraber oyunlar oynamak mümkün olacak.

Yeni festivalin ne kadar ilgi göreceğini yakın zamanda öğreneceğiz. Zaten festival çok yakın zamanda. Tek düşündürücü nokta aynı süre içerisinde E3 fuarının da olması. E3 etkinliği nedeniyle ilgi bölünebilir ve oyun festivali sönük kalabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler