Çarşamba, Nisan 24, 2024

Steam Oyun Festivali 9-14 Haziran arasında gerçekleşecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kuşkusuz E3 2020’nin iptal edilmesi birçok oyuncuyu üzmüştür. Fakat Steam bu duruma sessiz kalmadı ve Steam Oyun Festivali adı altında bir etkinlik düzenlemeye karar verdi.

Tarihi belli oldu:

Birçok oyuncuyu sevindiren bu güzel haber karşısında aklımıza bir soru geliyor. Bu etkinlik ne zaman gerçekleşecek?Geof Keighley ve Steam‘in açıklamasına göre 9 haziranda başlayacak olan etkinlik 14 haziran günü son bulacak. Bu etkinlikte neler olacağını merak eden oyuncular araştırma yapmaya başladı bile.

geoff keighley 1

Etkinlikte neler olacak ?

Bu etkinlik ile beraber şüphesiz hem oyuncuların hemde oyun geliştiricilerinin yüzü gülecek. Oyuncular yeni çıkacak olan  birçok oyunun demo sürümünü deneme fırsatı yakalayacak.Bununla beraber bazı oyunların da ücretsiz olması bekleniyor.

Tabi bu etkinlikten sadece oyuncular değil oyun geliştiricileri de yararlanacak. Kendi oyunlarının demo sürümünü göndererek bu etkinlikten fayda sağlayabilecekler. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Sevindiğimiz farklı bir nokta daha var. Steam Oyun Festivali kapsamında bizlere sunulan bu oyunları evde deneme fırsatı bulacak olmamız kesinlikle sevindirici. Tabi bunlara ulaşabilmek için yapmamız gereken bir şey var. 9 hazirana kadar beklemek. 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler