Cumartesi, Nisan 27, 2024

Journey Steam’de çıkış tarihini duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Journey, hatgamecompany tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanan bağımsız bir macera oyunudur. Geçtiğimiz günlerde Epic Games üzerinden çıkışını yapan oyun, yakın zamanda ise Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.

Annapurna Interactive tarafından verilen bilgilere göre Journey isimli oyunu 11 Haziran 2020 tarihinde Steam’de göreceğiz. Kendisini PlayStation 3 için PlayStation Network üzerinden Mart 2012 tarihinde gördük. Daha sonra 2015 yılında PlayStation 4 ve 2019’da PC için Epic Games Store’da yayınlandı. Şimdi ise Steam üzerinden çıkış yapacağının bilgisini verdi.

maxresdefault 1 1

maxresdefault 2 1

Journey Nedir?

Büyük bir çölde karakterimizi canlandırdığımız oyunda, uzak mesafede ki bir dağa yolculuk ediyoruz. Oyunun tuhaf yanlarından bir tanesi bu seyahat esnasında farklı oyuncular ile karşılaşabiliyor ancak herhangi bir sesli veya yazılı sohbet olmadan birbirinize yardım edebiliyorsunuz. Aradaki tek iletişim ise bölümler boyunca karşımıza çıkacak olan ve giysi parçalarını parlak kırmızı renge çeviren müzikal sesler olmaktadır. Merak edenler için aşağıya kısa bir trailer videosu bırakıyorum.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler