Cumartesi, Mayıs 4, 2024

Steam The Game Awards 2021 İndirimi Kapsamında Kaçırılmayacak 10 Oyun

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sıkı bir oyun hayranıysanız, size önemli bir önerim olacak. Steam ve Epic Games’in dönem dönem düzenlediği indirimleri mutlaka takip edin. Hiç beklemediğiniz oyunlarda hiç beklemediğiniz indirimleri yakalayabilirsiniz. Örnek isterseniz hemen Steam The Game Awards 2021 indirimini gösterebiliriz.

Steam, yılın en iyi oyunlarının seçildiği ve birçok yeni oyunun duyurusunun yapıldığı The Game Awards etkinliğine özel indirimlerini başlatmış durumda.

İndirim sayfalarını kontrol ettiğiniz zaman anlatmak istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Yeni kampanya kapsamında gerçekten iddialı oyunlarda, gerçekten dikkat çeken indirimler var.

Bu dönemi değerlendirmek ve oyun kütüphanesini biraz daha genişletmek isteyen takipçilerimiz için tüm indirimler içerisinden en çok dikkat çeken yapımlardan da birkaç tavsiye verelim.

Steam The Game Awards 2021 İndirimleri Kaçırılmayacak Oyunlar

İndirimlerde seçtiğimiz 10 oyunu sizlerle paylaşacağım ama indirim sayfasının bağlantısını da aşağı ekleyeceğim. Sayfayı inceleyip size hitap eden daha fazla indirimli oyun bulabilirsiniz. Bu ufak hatırlatma sonrasında hemen tavsiyelerimize geçmek istiyorum.

Kaçırmayın: PUBG Battlegrounds Ücretsiz mi Olacak?

FIFA 22 – FIFA serisi çok fazla indirime girmez. Daha doğrusu girmezdi. Oyun sadece Origin platformunda yer aldığı zamanlar, indirim kampanyalarını aylarca beklediğimi biliyorum. 🙂 Ama seri Steam platformuna da eklendikten sonra, sık sık indirim haberleri geliyor.

The Game Awards 2021 indirimleri kapsamında da FIFA 22 yine ciddi bir indirimle gündemde. Oyunun normal fiyatı 420 TL. Fakat %60 indirime girmiş ve şu an 168 TL’ye alınabiliyor. Kaçırmamanız gereken bir yapım.

F1 2021 – Yarış oyunlarını seviyorsanız hele ki bir de F1 tutkunuz varsa, piyasanın en iyi F1 oyunlarından biri olan F1 2021 için yapılan indirimi kaçırmayın derim. Oyun normalde 420 TL. Fakat %50 indirime girmiş ve 210 TL’ye inmiş.

Microsoft Flight Simulator Game of the Year Edition – Şu ana kadar gördüğüm en iyi simülasyon oyunlarından biri olan Flight Simulator, detaylı bir uçuş simülasyon oyunu. Oyunda her türden uçağı, tüm detaylarıyla kullanabiliyorsunuz.

Gerçeğe çok yakın grafikler ve oyun yapısı, seriyi en iyiler arasına taşıyor. Bu önemli yapım da indirimlerden nasibini almış. 349 TL olan oyun %20 indirime girmiş ve şu an 279 TL satış fiyatıyla sunuluyor.

Marvels Guardians of The Galaxy – Marvel’in sevilen serisi Galaksinin Koruyucuları yapımının oyun versiyonu. Oldukça olumlu yorumlar alan oyun çok yeni yapımlardan biri. Yanlış hatırlamıyorsam henüz Ekim ayında çıktı.

Aksiyon ve macera türünün temsilcisi olan yapım, %35 gibi iddialı bir indirim oranıyla kampanyaya dahil oluyor. Normal fiyat 369 TL. İndirim sonrası fiyat ise 239 TL.

Cyberpunk 2077 – Hemen tartışmaya neden olmayalım. 🙂 Evet Cyberpunk çok eleştirildi. İlk çıktığında o kadar çok hata vardı ki oyundan soğuduk. Ama güncellemelerle bir yere geldi.

Hala oynamamış olanlar ve denemek isteyenler için de Steam The Game Awards 2021 indirimleri güzel bir fırsat. Oyun şu an %50 kadar indirimde. 249 TL olan normal fiyat, indirim sonrasında 124 TL’ye kadar inmiş durumda.

Mortal Kombat 11 – Mortal Kombat tam bir efsane. Çocukluğumuzun oyunlarından. Başarılı yapım en son Kombat 11 ile karşımıza çıkmıştı. 2019 yılında satışa sunulan oyun şu an gerçekten çok uygun bir fiyata satılıyor. Normalde fiyat 82 TL. Ama indirim %80 oranına ve oyun bu indirimle beraber 16 TL gibi güzel bir fiyata düşüyor.

Control – Seven var. Beğenmediğini söyleyenler de var. Ama Control kesinlikle denenmesi gereken oyunlarda. Biraz kafa yoran bir macera olan yapımın listemizde yer almasının nedeni tabii ki indirim.

Normalde 209 TL satış fiyatına sahip olan oyun, Steam The Game Awards 2021 indirimleri kapsamında %70 indirimde ve 62 TL’den satışa çıkmış durumda.

Red Dead Redemption 2 – Bizzat ben de satın aldım. 🙂 Uzunca bir süre konsollara özel olan ama sonrasında PC’lere de gelen efsane oyunlardan biri. Vahşi Batı’nın yüzünü görebileceğiniz geniş temelli açık dünya konseptli seri, RockStar Games imzasını taşıyor.

Steam The Game Awards 2021 indirimleri kapsamında %50 indirimli olarak geliyor. Normalde fiyat 299 TL ama indirimle 149 TL’ye kadar düşmüş durumda.

 DOOM – Oyun testlerimizi ve incelemelerimizi takip edenler DOOM’u yakından bilecektir. Canavarlar her yerde ve oradan ortaya koşturarak canavarları avlıyorsunuz. 🙂 Bu iddialı yapımı daha iddialı kılan ise indirimi. Steam The Game Awards 2021 indirimi ile oyun 29 TL’ye kadar düşüyor. Normalde fiyatı 99 TL ve şu an %70 indirimde.

Steam The Game Awards 2021 indirimleri

Civilization VI – Strateji severleri de unutmayalım. Şu ana kadar gördüğüm en detaylı strateji oyunlarından biri olan CIV 6 yapımı da indirimde. İndirim oranı %85. İndirim öncesinde 219 TL olan oyun indirim sonrasında 32 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Evet Steam The Game Awards 2021 indirimleri kapsamında bizim seçtiğimiz oyunlar bunlar. İndirimler 13 Aralık tarihine kadar devam ediyor. Yani biraz elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Liste uzatılamaz mı? Tabii ki uzatılabilir. Zaten onun için de buraya indirim sayfasını ekliyorum. Çok daha fazla sayıda oyun indirimde. Hatta tavsiyeniz varsa yorumlara yazın ve biz de deneyelim. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler