Cuma, Nisan 19, 2024

Steam’de Cadılar Bayramı İndirimi Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya’nın en büyük oyun platformlarından biri olan Steam, her yıl düzenlediği Cadılar Bayramı İndirimi‘ni başlattı. Steam’de çoğu oyun indirimde…

Steam‘in her yıl düzenlediği indirimlerden birisi olan Cadılar Bayramı İndirimi bugün başladı. Steam üzerinden yüzlerce oyun %70’e varan indirimlerle satışta. Steam, bu indirimlerde de cüzdanları boşaltacak gibi duruyor.

Oyuncuların, birçok oyunu uygun fiyata almak için beklediği Cadılar Bayramı İndirimi başladı. Yıl boyunca 4 veya 5 kere olan bu büyük indirimlerden birisi olan Cadılar Bayramı İndirimi’de beraberinde birsürü oyunu uygun fiyata geliyor. Bakalım oyuncuların en çok beklediği oyunlar indirimde mi?

steam cadılar bayramı 1 1 min

İşte İndirime Giren Bazı Oyunlar!

Öncelikle herkesin merakını gidermek adına PUBG‘ye deyinelim. Son dönemlerde beta sürümü olmasına rağmen en çok ilgi çeken oyun olan PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, yani PUBG bu indirimlerde de oyuncuları üzüyor. Steam üzerinde 69 TL fiyat etiketiyle satılan oyun bu indirimlerde de indirime girmedi.

steam cadılar bayramı 2

PUBG gibi yine çok beklenen ve indirime girmeyen oyunlardan birisi ise CS:GO oldu. Tabi indirimin ilk günü olmasından dolayıda indirime girmemiş olabilir. Gelin birde bu indirimden nasibini alan oyunlara bakalım.

Steam’in çoğu indiriminde uygun fiyatlara gelen GTA V bu indirime de dahil oldu. %50’lik bir indirim alan GTA V 89,50 TL fiyat etiketi ile satışta. Yine popüler hayatta kalma oyunlarından olan Rust’ta indirim aldı. Her zamanki gibi %50 indirim alan Rust, 15,50 TL fiyat etiketine sahip.

Yüksek sistem gereksinimleri isteyen oyunlardan birisi olan DOOM ise %33 indirim alarak fiyatını 89,11 TL‘ye çekti. En çok oynanılan simülasyon oyunlarından birisi olan ETS 2 ise %75 indirimle 9,75 TL.

steam cadılar bayramı 3 1

Son dönemde çıkan korku oyunlarından birisi olan Outlast 2’de indirime girmiş. Sevilen oyun Outlast 2 %40 indirim alarak fiyatını 29,40 TL‘ye çekmiş. Son dönemde çıkan oyunların bir diğeri ise Car Mechanic Simulator 2018. Yüksek sistem gereksinimi isteyen oyun %17 gibi düşük bir indirim alarak fiyatını 31 TL’den 25,73 TL‘ye çekmiş

Daha listeye alamadığımız birçok oyun şuanda Steam’de indirimde. Bu fırsatlardan faydalanmak içinse sadece 6 gününüz var. 1 Kasım tarihinde son bulacak olan indirim bugünden itibaren başladı. Sakın kaçırmayın!

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler