Cumartesi, Nisan 20, 2024

Steam’de Capcom Oyunlarında Önemli İndirimler Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Haftanın ücretsiz oyunları dizimizi takip ediyorsanız mutlaka görmüşsünüzdür, Epic Games sürekli ücretsiz bir oyun veriyor. Steam ise buna karşılık olarak sürekli oyun indirimleri yapmaya başladı. En son yapılan tatil dönemi indirimlerinden sonra şimdi de yayıncı indirimlerinin sunulmaya başladığını gördük. Özellikle Steam Capcom indirimleri dikkat çekiyor.

Dilerseniz hiç uzatmayalım ve hem indirimlerden hem de bu indirimlerde alınabilecek en iyi oyunlardan söz edelim.

Steam Capcom İndirimleri ve Oyun Tavsiyeleri

Nedense Capcom denildiği zaman benim aklıma direkt zombi geliyor. 🙂 Firmanın zombi istilası temalı oyunları meşhur. Efsane Dead Rising ve Resident Evil serisi de başı çekiyor. Önerilerim de genelde bu seriler içerisinden olacak.

  • Resident Evil Village – Asıl Fiyat 279 TL – %50 indirim sonrası fiyat 139 TL

Korku oyunu seviyorsanız kesinlikle deneyin derim. 2021 yılında Steam ödüllerine de layık görülen yapım, serinin 8.oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Açıkçası oyunun korku yönü öne çıkarılsın diye sahneler biraz karanlık tutulmuş ama bu türün de severi çok. 🙂

  • Resident Evil 7 BioHazard Gold Edition – Asıl Fiyat 158 TL – %66 indirim sonrası fiyat 53 TL

Açıkçası fiyatı dikkatimi çekti. Bu kez serinin 7.oyununa geçiş yapıyoruz. Yine korku odaklı yapım kendisini gösteriyor. Bu kez kendinizi Güney Amerika bölgesinde terk edilmiş bir çiftlik evinde, korku dolu bir atmosferin içerisinde buluyorsunuz. Gold Edition paketinin içeriğine gelince; Resident Evil 7 Biohazard ve Resident Evil 7 Season Pass olduğunu görüyoruz.

  • Dead Rising 4 – Asıl Fiyat 89 TL – %75 indirim sonrası fiyat 22 TL

Çok yeni bir oyun değil ama eğlenceli bir oyun diyebilirim. Dünyayı zombiler istila etmiş gibi düşünün. Çeşitli araçlarla ve silahlarla bir yanda zombileri kesiyorsunuz bir yandan da hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Oyunun kendi içerisinde garip bir mizahı var. Zira bir yerde elektrikli testere ile zombi keserken bir yerde de kendinizi zombilerle selfie çekerken biliyorsunuz. 🙂

  • Monster Hunter World IceBorn Master Edition – %50 indirimle 139 TL

  • Devil May Cry 5 – %50 indirimle 125 TL

Diğer indirimler için de indirim sayfasını buraya ekliyorum. Steam Capcom indirimlerinin kısa süreliğine geçerli olduğunu da hatırlatalım. 14 Mart tarihinde başlayan indirimler 21 Mart tarihine kadar devam edecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler