Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Steam’de F1 2023 Ücretsiz Oldu! Kısa Süreliğine Geçerli

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam’in hafta sonu etkinliklerine sürekli yenileri ekleniyor. Etkinliklerde iddialı yapımların da kısa süreli olarak ücretsiz hale getirildiğini görüyoruz. Bu hafta da benzeri bir durum geçerli oldu. Steam’de popüler oyun F1 2023 ücretsiz hale getirildi.

Tabii ki oyun ücretsiz hafta sonu etkinliği kapsamında sunulduğu için süre sınırı olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Yani oyuncular yapıma tamamen erişim sağlamış olmayacak.

Steam’de F1 2023 Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Oyunun bugünden başlayarak 3 gün boyunca ücretsiz olduğunu göreceğiz. Önümüzdeki hafta başı itibariyle yapım yeniden ücretli hale gelecek. Bu süre içerisinde oyuncular yarışları ve araçları test etmiş olacaklar. Eğer oyuna devam etmek isterseniz bu durumda da satın alım yapmanız gerekecek.

F1 2023

Oyunu satın almak isteyenler için de yine güzel bir kampanya var. Bu süre içerisinde yapımı satın almaya karar verecek olursanız, %60’lık bir indirime sahip olacaksınız. Oyunun normalde fiyatı 1.199,99 TL olarak belirlenmiş durumda. %60 indirim sonrasında oyunun fiyatı 479,99 TL seviyesine kadar düşüyor.

İndirimin geçerli olacağı süre ise 21 Kasım olarak açıklandı. Sonrasında eski fiyatlar geçerli olmaya devam edecek. Bu sürede oyunu denemek isteyenler için hemen şuraya Steam sayfasını ekliyoruz. Sayfaya girip buradan “Oyunu Oyna” seçeneğini kullanarak ücretsiz süre içerisinde oyunu test edebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler