Salı, Ekim 22, 2024

Steam, 149 TL Değerindeki Oyunu Ücretsiz Veriyor

Steam’de yükselen oyun fiyatlarını eleştirdiğimiz bir dönemdeyiz. Ama her ne kadar fiyatları eleştiriyor olsak bile peşi sıra indirim haberleri ve kampanya haberleri de gelmiyor değil. En son İlkbahar İndirimi için bir paylaşım yapmıştık. Bu kez bir indirim haberi değil de ücretsiz oyun haberi var. Steam, 149 TL değerinde Sludge Life oyununu ücretsiz yaptı.

Bu kez kampanyanın bir farkı da var. Oyunu belirlenen süre içerisinde alırsanız, yapım sizin olmaya devam edecek. Yani sonradan da herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmayacak. Çok ünlü bir oyun olmasa da kütüphanenizi zenginleştirebileceğiniz bir yapım diyelim ve detaylara geçelim.

Sludge Life Ücretsiz Olarak Sunuldu

Oyunun ücretsiz olmasının nedeni geçtiğimiz gün devam oyununun duyurulması ve Sludge Life 2 için Steam sayfasının açılmış olması. Devam oyununun duyurulması şerefine ilk oyun kısa süre ücretsiz yapıldı.

30 Mart 2023 tarihine kadar oyunu hesabınıza eklemeniz durumunda, yapım kalıcı olarak sizi olacak. Bu kez öyle süre sınırından falan söz etmiyoruz. Oyun sanki satın almışsınız gibi süresiz olarak hesabınızda kalacak.

BENZER:  Monster Notebook, PUBG Turnuvası PROTALITY’nin Global Sponsoru Oldu

Sludge Life 2 - PC Hocası Sludge Life

Nasıl Bir Oyun?

Biraz da oyundan konuşalım istiyorum. Steam tarafından sunulan yapım, benzerlerinden çok daha farklı bir grafik yapı var. Açık dünya temelli yapımda, grafiti ile uğraşan Ghost karakterini kontrol ediyorsunuz. Amacınız pislik dolu şehirde elit grafiticiler arasında yükselmek.

Biraz vandalizm temasında ilerleyen ilginç bir oyun. Oyunun yapısını daha iyi anlamanız adına hemen aşağı videosunu da ekliyor olacağım.

YouTube video

Sludge Life Sistem Gereksinimleri Neler?

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: AMD Phenom III X4 965 ya da Intel Core i3-2100
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 660
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 2 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 64 bit

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E6320 ya da eşdeğeri
  • Ekran Kartı: GeForce 7600 veya eşdeğer modeller
  • RAM: 2 GB RAM
  • Depolama Alanı: 2 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 7/ 8.1/10 64 bit

Oyunun Steam sayfasını da hemen şuraya ekliyorum. Unutmayın yapımı 30 Mart tarihine kadar kütüphanenize eklemeniz gerek.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler