Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Streets of Rage 4 için Mr. X Nightmare DLC Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Streets of Rage 4 için yeni indirilebilir içerik olan Mr. X Nightmare çıkış tarihi belli oldu.

Yeni DLC paketi 15 Temmuz’da çıkış yapacak. Fiziksel sürüm ise 28 Eylül’de Merge Games aracılığıyla da piyasaya sürülecek.

maxresdefault

Nelerin dahil olduğunu tekrar hatırlayalım. Bu DLC paketinin ana cazibesi, yeni oynanabilir karakterlerin üçlüsüdür: Estel, Max ve Shiva. Zaten oldukça sağlam bir dövüşçü kadrosunu dolduruyorlar ve hayranlara ustalaşmaları için yepyeni hamle setleri veriyorlar. Bay X Nightmare, yeni karakterlerin yanı sıra Tee Lopes’tan yeni müzikler, bir dövüşçünün hareketlerini değiştirmek için bir özelleştirme özelliği ve bir Hayatta Kalma Modu sunuyor.

Aşağıdaki videonun konusu ve oldukça çılgın görünüyor. Bir simülasyonda oynarken, yeni silahlar ve tuzaklarla dolu gösterişli arenalarda seçtiğiniz kavgacıyı geliştirirken daha zorlu düşman gruplarıyla savaşacaksınız.

Hepsi fiyat için oldukça iyi görünüyor ve şüphesiz hayranların yatırım yapmasını ve bu saçma kombinasyonları bulmasını sağlayacak. DLC’nin yanında, tüm oyuncular için Mania+ zorluğu ve bir eğitim modu ekleyecek ücretsiz bir güncelleme var, böylece eskiler becerilerini gerçekten test edebilirken yeni başlayanlar da geliştirebilir.

Streets of Rage 4 şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler