Cuma, Nisan 26, 2024

Şubat Ayındaki PlayStation Plus Oyunları Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, bildiğimiz üzere her ay konsol sahiplerine PlayStation Plus aboneliği adı altında ücretsiz oyun sunuyor. Şubat ayı boyunca aboneler, Control Ultimate Edition ve Destruction AllStars dahil olmak üzere birçok büyük oyunu oynama fırsatına erişebiliyor.

playstation plus subat 2021 oyunlari duyuruldu 1

PlayStation 5’in yakın zamanda piyasaya sürülmesiyle birlikte Sony, aylık PlayStation Plus serisinde ücretsiz PlayStation 5 oyunu sunmaya başladı. Bu ay aboneler iki adet PlayStation 5 oyununu ve geriye dönük uyumluluk sunan bir PlayStation 4 oyununu alabiliyor.

Şubat ayı için ücretsiz sunulan üç oyun:

  • Destruction AllStars (PlayStation 5)
  • Control Ultimate Edition (PlayStation 5 & PlayStation 4)
  • Concrete Genie (PlayStation 4)

Destruction AllStars – Fragman

Control Ultimate Edition, Remedy Entertainment’ın 2019 aksiyon-macera oyununun yeniden piyasaya sürülmüş hali. Hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5’te oynanabilen PlayStation 5 sürümü, 60 FPS oyun ve ışın izleme dahil olmak üzere bazı geliştirmelerle geliyor.

Control Ultimate Edition – Fragman

Concrete Genie, oyuncuların sihirli bir boya fırçası alıp kirli bir kasaba olan Denska‘yı eski parlak ve hareketli haline geri dönmesini sağlayan, birinci şahıs aksiyon macera oyunu.

Concrete Genie – Fragman

Control ve Concrete Genie, 2 Şubat’tan 1 Mart’a kadar PlayStation Plus üyeliği olan bütün aboneler tarafından alınabiliyor. Destruction AllStars ise 5 Nisan’a kadar alınabiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler