Cuma, Mart 29, 2024

Surface Duo 2 Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji Microsoft’un yeni nesil çift ekranlı cihazı Surface Duo 2‘nin Ekim ayında piyasaya çıkacağına dair söylentiler etrafta dolaşmaya devam ediyor. Şimdi ise, Ekim ayında gerçekleşmesi beklenen lansmana yaklaştıkça Surface Duo 2’nin Geekbench benchmark web sitesine yaptığı son kayıt ortaya çıktı. Ancak daha da önemlisi, Geekbench listesi, yaklaşmakta olan çift ekranlı Surface cihazın bazı önemli donanım özelliklerini ortaya çıkarıyor.

Geekbench listesine göre, Microsoft Surface Duo 2, 8 GB RAM ile birleştirilmiş Snapdragon 888 yonga seti tarafından gücünü alacak, ancak bu, Duo 2’nin daha yüksek bir RAM varyantına sahip olmayacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca grafik performansı için bir Adreno 660 grafik biriminden güç alacak.

  • RAM: 8GB (yüksek kapasiteli başka bir varyant olabilir)
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 888
  • Grafik Kartı: Adreno 660

Benchmark sonuçlarındaki puanlarından bahsedecek olursak, Surface Duo 2, Geekbench 5’te oldukça iyi bir performans sergileyerek tek çekirdek performans skorunu 1091 ve çok çekirdek performansı skorunu ise 3517 olarak tamamladı (Slashleaks aracılığıyla). Geekbench 5’te listelenen ikinci nesil Surface Duo, Android 11 tarafından destekleniyor ve bu, birçok hedef kitleyi hayal kırıklığına uğratabilirken, Microsoft, her kullanıma sunulduğunda Anroid 12 güncellemesini kullanıcılarına gönderecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler