Cuma, Mart 29, 2024

Surface Earbuds için Yeni Renk: Graphite Gri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yazılım devi Microsoft beyciğim, çift ekranlı ve katlanabilen akıllı cihazı Surface Duo’yu piyasaya sürüyorken ikinci hamlesini yapmakta hiçte geç kalmıyor. Şirket Surface Earbus ismini verdiği kablosuz kulaklıklarının yeni bir renk seçeneğini piyasaya sunuyor: Graphite Gray.

Uzun bir gecikme sonrasında Microsoft beyciğim, bu yılın Mayıs ayında Surface Earbus isimli kablosuz kulaklığını piyasaya sürmüştü. Surface Earbuds, çift mikrofona, 24 saatlik pil ömrüne ve Siri, Google Asistan gibi dijital asistanlar için desteğe sahipti.

Surface Earbuds’ta yer alan duyarlı dokunmatik yüzey, dokunma ve kaydırma gibi sezgisel hareketlere olanak tanıyor. Şimdiye kadar Surface Earbus kablosuz kulaklıklar yalnızca Glacier isimli özel bir renk seçeneği ile piyasada mevcuttu.

Surface Earbuds Graphite new 1200x841 1
Surface Earbuds için Yeni Renk: Graphite Gri 2

Fiyatında değişiklik olmayacak

Sevgili Microsoft beyciğim bugünden itibaren Surface Earbuds‘ın aynı fiyat etiketi ile Graphite Gray rengini de satışa sunacağı duyurdu. Toplamda iki adet renk seçeneğine sahip olan Surface Earbuds kablosuz kulaklıklar 199 Dolar fiyat etiketine sahip.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler