Cuma, Mart 29, 2024

Surgeon Simulator 2 için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk oyunu 2013 yılında çıkan ve Steam üzerinde olumlu puanlar alan Surgeon Simulator oyunun yenisi olan Surgeon Simulator 2 için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. İsterseniz detaylara geçelim.

Surgeon Simulator 2 nedir ?

Surgeon Simulator 2 bizlere Ameliyat yapma deneyimini sunacak. Oyun içerisinde oynanabilir olarak birçok farklı karakter bulunacak. Bunun dışında oyunu  arkadaşlarınız ile oynamak isterseniz dört kişilik co-op desteği ile oyunu oynayabileceksiniz. Eğer hızlı bir şekilde online olarak oyunu oynamak isterseniz ise Quickplay seçeneği ile hızlı bir şekilde diğer oyuncular ile eşleşebileceksiniz.

Surgeon Simulator 2

Surgeon Simulator 2

Tüm bunlardan ayrı olarak oyun içerisinde bulunduğunuz hastaneyi istediğiniz gibi düzenleyebileceksiniz. Ağustos ayında Epic Games Store‘da PC için çıkış yapacak bu oyunun ön satış fiyatı ise 39 TL olarak bizlere sunuluyor. Oyunun deluxe sürümü ise 69 TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Haberimizin detayları burada son buluyor. Oyun için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler