Perşembe, Nisan 25, 2024

Suyun üzerinde uçabilen Quadrofoil Q2S adında elektrikli taşıt geliştirildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Suyun üzerinde hareket ederken suya temas etmeden ilerleyen Quadrofoil Q2S adında elektrikli bir deniz taşıtı geliştirildi. Araç gelecekten mesajlar gösterdiği gibi, jetskinin şekil değiştirmiş hali gibi görünüyor. Ancak elektrikli olması taşıtın en büyük avantajlarından.

Su sporları ve denizde gezintiler için kullanılması amaçlanan Quadrofoil Q2S iki kişilik oturma kapasitesine sahip. Çevre dostu elektrikli motoru ile birlikte gelen araç, saatte 40 kilometre hıza ulaşabiliyor. Tasarım açısından dört adet demir ayaklar ile havalandırılan gövdenin üzerinde bir de ufak tekne bulunuyor. Suyun üzerinde uçarcasına hareket edebilen bu deniz taşıtı, tam şarj ile birlikte 96 km yol yapabiliyor.

quadrofoil q2s
Şuanda yurt dışında 30 bin dolardan satılan Quadrofoil Q2S, üzerinde ilk yardım seti, bardak tutacağı, LCD ekran ve direksiyon barındırıyor. İzlerken büyük keyif alacağınız bu deniz taşıtının videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler