Cuma, Nisan 19, 2024

Tam 108 iPhone ile oluşturulan dev Jenga kulesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde ve yurt dışında Jenga sürekli oynanan ilginç bir oyun. Peki Jenga‘yı hiç iPhone ile oynamayı denediniz mi ? Saçma bir soru oldu değil mi ? Ancak bir psikopat tam 108 iPhone ile Jenga kulesi oluşturarak yıkmaya çalışıyor. Üstelik videoyu izlerken “aha şimdi düştü, düşecek” dememize ister istemez neden oluyor.

Bir insan neden iPhone‘dan Jenga kulesi yapar ki ? Artık insanoğlu ne ile uğraşacağını şaşırdığı için bu gibi videolar artık normal olarak algılanıyor. Zaten Jenga oynarken de kulelerin yıkılmasını izlemek bizlere büyük keyif verdiği için, bunu iPhone‘larda görmek farklı bir duygu.

iphone se jenga kulesi 002
Bu çılgın videoyu hazırlayan isim ise çok yabancı değil. Unbox Therapy‘nin ta kendisi..Adam tam 108 adet iPhone SE modelini kutudan çıkartarak Jenga kulesi hazırlıyor. Üstelik bu iPhone modellerinin hepsi sıfır. Tüm cihazlar üst üste dizildikten sonra bir arkadaşını daha çağıran Unbox, sonradan başlıyorlar işin gırgırına.

Videonun dokuzuncu dakikalarında ise “hala düşürmediler” düşüncesi yanıt bularak hızla dev iPhone SE kulesi düşüyor. Şahsi görüşümü söylemezsem çatlarım; ülkemizde bir iPhone SE modeli şuanda 1849 TL‘den satılıyor. Bunu 108 ile çarpacak olursak; 199.692 TL yapıyor. Gelin adamdaki yumurtaları siz düşünün..Neyse lafı daha fazla uzatmadan sizleri iPhone SE’den oluşturulan dev Jenga kulesi işe baş başa bırakalım.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler