Cuma, Nisan 19, 2024

Tanıtıma Günler Kala Galaxy Watch 5 için Yeni Görseller Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un, 10 Ağustos tarihinde düzenleyeceği tanıtım, markanın yeni katlanabilir akıllı telefonlarının ortaya çıktığı tanıtım olacak. Galaxy Z serisi için yeni üyeleri göreceğimiz etkinliğin onur konuklarından birisi de Galaxy Watch 5 akıllı saati olacak.

Bir seri olarak geleceği ve iki ayrı model bulunduracağı bilinen Watch 5 ailesi için tanıtım öncesi bilgiler gelmeye devam ediyor.

En son akıllı saatin görsellerinin ortaya çıktığını söylemiştik. Tanıtıma günler kala şimdi de tüm yeni akıllı saat ailesinin bir arada olduğu görseller sızdı.

Galaxy Watch 5 Tasarımı Çok Değişmeyecek Gibi

Tüm modellerin yer aldığı görselde hem Pro versiyonların tasarımı hem de standart versiyonun tasarımı bir kez daha gözüküyor.

Bu son görseller de iddiaları doğrular nitelikte. Zira görsellere göre standart model Active versiyonuna daha çok benzeyecek. Saatlerde manuel döner çerçeve ise olmayacak.

Döner çerçeve birkaç nesildir kullanılıyordu ama görünen o ki bunun için de sona gelinmiş.

Galaxy Watch 5

Diğer taraftan tasarımda çok büyük farklar yok gibi. Pro ile standart model arasında gözle görülür farklar var ama bir önceki nesil ile bu nesil arasında çok büyük bir tasarım farkı gözükmüyor.

Yukarıda da söylediğimiz gibi sadece çerçeve kısmında yeni bir yapı olacak gibi. Artık tanıtımdan sonra daha fazla konuşabileceğiz. Tekrar hatırlatalım ki Samsung’un etkinliği 10 Ağustos tarihinde olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler