Cuma, Nisan 26, 2024

Taze: ASUS TUF Gaming RTX 2060 Ekran Kartı Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASUS TUF Gaming RTX 2060 ekran kartı dün duyuruldu. TUF serisini genişletmeye devam eden üretici, aynı zamanda isminden de anlayacağınız üzere askeri sınıf detaylar içeriyor. Tayvanlı üretici yavaş yavaş TUF setup kurmak isteyen oyunculara özel detaylar sunmaya devam ediyor.

Hatırlayacak olursanız geçtiğimiz aylarda ASUS TUF oyuncu kasası duyurulmuş ve yine askeri detaylar içeren özelliklere yer verilmişti. Peki ASUS TUF RTX 2060 bizlere neler sunuyor?

ASUS TUF RTX 2060 Teknik Detaylar

ASUS, fabrika çıkışlı olarak teki Overclock edilmiş iki adet yeni TUF RTX 2060 6GB modelini piyasaya sürdü. OC modelinde 1740 MHz saat hızı bulunurken, OC olmayan modelinde ise 1710 MHz olarak saat hızları yer alıyor.

TUF GPU serisinde konsept her zaman olduğu gibi “dayanıklılık, performans ve uyumluluk” olarak nitelendiriliyor. Çift fanlı yapısı ile birlikte gelen kartlar aynı zamanda IP5X toz sertifikasına sahiptir. Kartlar maksimum güvenlik için fabrika testlerinde 144 saat boyunca aralıksız çalıştırıldığı ve test edildiği görüntülenmiş. (ASUS doğrulama programından da görebilirsiniz.)

Uygun fiyatlı ve bütçe odaklı olarak piyasaya sürülmesi beklenen RTX 2060 TUF ekran kartları aynı zamanda üzerinde hiçbir RGB aydınlatma ve LED ekran barındırmıyor. Daha uzun ömürlü ve uygun fiyatlı olması amacı ile tercih edilmemiş.

Son olarak TUF RTX 2060 serisinin diğer RTX kartlar ile ortak özelliği olan DualLink DVI-D konektörünün de bulunmadığını da ekleyelim. Henüz ürünün Türkiye satış fiyatı konusunda net bir bilgi yok. Ancak detaylar gelmeye devam ettikçe, sizlerle paylaşacağız.

ASUS TUF RTX 2060 Tasarımlar

ASUS TUF RTX 2060 Ekran Karti 006

ASUS TUF RTX 2060 Ekran Karti 003

ASUS TUF RTX 2060 Ekran Karti 002

ASUS TUF RTX 2060 Ekran Karti 004

ASUS TUF RTX 2060 Ekran Karti 005

[donanim_tablo]

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler