Cuma, Mart 29, 2024

TCL Sürgülü Telefon ile Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Katlanabilir telefon kategorisinde sürekli yeni bir ürün görüyoruz. Bu kategoriye dahil olması beklenen son marka ise TCL oldu.

Korona virüs nedeniyle iptal edilen MWC 2020 kapsamında konsept bir sürgülü akıllı telefon tanıtacağı ortaya çıkan TCL’nin telefonu hakkında yeni görseller ortaya çıktı. Telefonun tasarımının nasıl olacağını gösteren görseller, diğer katlanabilir akıllı telefonlardan farklı bir tasarımın geleceğini gösteriyor.

TCL telefonu yana doğru açılacak

Aslında bakarsanız telefon tam olarak katlanabilir bir model değil. Katlanmak yerine bu modelde yana doğru açılan bir tasarım kullanılmış durumda. Sürgülü ya da kaydırılabilir bir ekran tasarımı benimsenmiş.

Henüz prototip aşamasında olduğu öğrenilen akıllı telefonun kapandığı zaman biraz kalın bir telefon olacağı ancak genel boyutlarda standart bir akıllı telefon boyutunda olacağı görülüyor. Telefonu tam olarak kapattığınız zaman, her iki taraftan da kavisli olan tasarım sunulacak. Çerçeveler yok denecek kadar az.

TCL

Hem üst kısımda hem de alt kısımda bir çerçeve alanı yok. Ön kameraların nereye yerleştirileceğini düşünebilirsiniz. Kamera kısmında Samsung’un akıllı telefonlarında gördüğümüz ekrana gömülü bir yapı sunulacak.

Arka kısımda bir şerit halinde 4 kamera sunulacak. Toplamda 6 kameralı akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağı konusunda detaylar ise paylaşılmadı. Yeni akıllı telefonların iptal edilen MWC 2020 kapsamında sunulması bekleniyordu. Şu an için yeni bir tarih açıklanmış değil. Muhtemelen bu yıl bitmeden TCL’nin yeni telefonlarını göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler