Perşembe, Mart 28, 2024

Tecno Spark 9T Duyuruldu: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tecno Spark ailesinin en yeni üyesi Spark 9T resmi olarak tanıtıldı. Giriş seviyesindeki akıllı telefon HD+ çözünürlüğe ve 90Hz görüntü yenileme hızına sahip 6.6 inçlik IPS LCD ekran ile birlikte geliyor ve ön tarafta su damlası çentiği içerisinde bulunan 32MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunuyor.

Akıllı telefonun arka tarafına gelecek olursak iki büyük yuvarlak kümenin içerisinde 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kamera ve Yapay Zeka (AI) destekli lens ile birlikte 13MP çözünürlüğünde ana kamera sunuyor.

tecno spark 9t
Tecno Spark 9T Duyuruldu: Özellikleri Neler? 2

Tecno Spark 9T, 4GB RAM ve microSD kart desteği sayesinde genişletilebilen 128GB Dahili Depolama Alanı birlikte geliyor ve gücünü MediaTek’in Helio G37 yonga setinden alıyor. Akıllı telefon içerisinde barındırdığı tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 10W hızında şarj olan 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlarken yazılım tarafında HiOS 8.6 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştırıyor.

Akıllı telefon Atlantik Mavisi, Turkuaz Camgöbeği, İris Moru ve Kakoa Altını renk seçeneklerinde Nijerya’da 188 Dolar ile 212 Dolar fiyat etiketi aralığında satışa sunulacak. Cihazın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler