Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Tekken 8’in Çıkış Tarihi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bandai Namco, Tekken 8‘in çıkış tarihini duyurdu. Ünlü oyun şirketi olan Bandai Namco, Tekken serisinin yeni oyunu Tekken 8‘i Eylül ayında duyurmuştu. Şirketin son çıkardığı oyun olan Tekken 7 ise 2015’de çıkış yapmıştı. Seriden 7 yıl boyunca hiç haber gelmemişti. Ancak şirket, geçtiğimiz yıl serinin yeni oyunu olan Tekken 8‘i duyurdu.

tekken 8 2

Bu duyuruyla birlikte seriyi seven oyuncular heyecanlandı. Şirket, duyuruda sadece oyunun geliştirildiğini duyurdu. Oyuna ilgili başka bir haber yer almadı. Sonrasında ise şirket, oyundan fragmanlar gösterdi. Bu fragmanlarda oyunun içindeki bazı karakterlerden oynanış fragmanlarını gördük. Şirket, geçtiğimiz günlerde ise Gamescom’da oyunun çıkış tarihini duyurdu ve oyundan daha fazla bilgi verdi.

Tekken 8 Ne Zaman Çıkış Yapacak ?

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Gamescom’a katılan Bandai Namco, yeni oyunları olan Tekken 8‘in çıkış tarihini burada duyurdu. Şirket, ayrıca bu etkinlikte sadece oyunun çıkış tarihini göstermedi, oyundan bazı bilgiler de verdi. Bu fragmanda oyunun tek oyunculu modundan bir oynanış fragmanı gördük.

tekken 8 3

Şirket, bu oyun moduyla birlikte salonunuzda arkadaşlarınıza veya yabancılara karşı oynadığınız eski arcade günlerini getirmeyi hedefliyor. Bandai Namco, oyunun çıkış tarihini de bu etkinlikte açıkladı. Oynanış fragmanının sonunda oyunun çıkış tarihini açıkladı. Tekken 8, 26 Ocak 2024’te, PS5, Xbox Series S/X ve PC için çıkış yapacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler