Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Epic Games Yine Güzel Bir Oyunu Ücretsiz Veriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her hafta ücretsiz oyunlarını yakından takip ettiğimiz Epic Games, yine bu hafta da iyi bir sürprizle karşımızda. Dev platformun bu hafta sunduğu ücretsiz yapım Homeworld Deserts of Kharak oldu. Geniş kitleye sahip bir oyun olarak görmüyor olsak da yapımın genel olarak eğlenceli bir oyun olduğunu söylemek gerekiyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Homeworld Deserts of Kharak

RTS türüne ait bir oyun olan Homeworld Deserts of Kharak, filonuzu topladığınız ve dev çöl arazisinde zafere ulaşmaya çalıştığını ilginç bir strateji oyunu.

Çevrimiçi çok oyunculu modlara da sahip olan yapım, strateji türünde olsa da ilgi çekici bir akıcılığa sahip.

Epic Games üzerinden yayınlanacak ve yayınlandığı gibi de ücretsiz olacak olan oyunun, ücretsiz süre kampanyasının sınırlı olduğunu da belirtelim. Oyun 24 Ağustos ile 31 Ağustos arasında ücretsiz olarak sunulacak.

Sonrasında oyunu satın almanız gerekecek. Ama tabii ki Epic Games’in haftanın ücretsiz oyunu kapsamında sunulması, yapımı bu bir hafta içerisinde satın alanların tamamen erişim hakkı olacağı anlamına geliyor.

Homeworld Deserts of Kharak

Yani oyun kampanya kapsamında sunulan diğer oyunlar gibi 1 hafta içerisinde kütüphaneye eklenecek olursa, kalıcı olarak sizin olacak. Hemen şuraya oyunun Epic Games sayfasını da ekleyelim ve bir sonraki haftanın oyununu merakla beklediğimizi belirtelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler