Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Call Of Duty: Modern Warfare 3’ün Beta Tarihi Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call Of Duty: Modern Warfare 3‘ün Betası’nın çıkış tarihi sızdı. Activision, en büyük serilerinden biri olan Call Of Duty serisi için yeni oyunu geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu. Duyurdukları oyun ise Call Of Duty: Modern Warfare serisinin devam oyunu olan Call Of Duty: Modern Warfare 3 olmuştu. Tabii oyuncular serinin geçen sene çıkan ikinci oyununu beğendiklerinden bu oyunu da heyecanla bekliyorlar.

cod mw3 2

Ayrıca şirket, şimdiye kadar oyunla ilgili çokça fragman yayınladı. Yayınladıkları fragmanlarda oyunun içinden oynanışı ve oyun hakkında bazı bilgiler de verdi. Hatta öyle ki şirket, gösterdikleri bir fragmanda oyunun çıkış tarihini de gösterdi. Şimdiyse oyunun Betası hakkında önemli bir sızıntı ortaya çıktı.

Call Of Duty: Modern Warfare 3’ün Betası Ne Zaman Çıkacak ?

Call Of Duty: Modern Warfare 3 ile ilgili çokça haber yaptık. Geçtiğimiz günde de oyunun Betası’nın ilk Playstation’a çıkabileceği hakkında bir haber yazmıştık. Şimdi ise çıkan bir sızıntıda oyunun Betası’nın çıkış tarihi sızmış olabilir.

cod mw3 3

 

İngiltere’de ki perakendeci bir mağaza olan GAME’den internete sızan bir görselde Modern Warfare 3 Betası’nın 6 Ekim’de başlayacağını gösteriyor. Bu fotoğrafı ise bir GAME çalışanı Twitter’a attı. Ayrıca fotoğrafta oyunun sadece Beta tarihleri değil başka önemli tarihler de yer alıyor. İşte o tarihler:

  • Beta Hafta Sonu 1(PS5/PS4) – 6 Ekim 2023 – 10 Ekim 2023
  • Beta Hafta Sonu 2(PS5/PS4/Xbox Series S/X/Xbox One/PC) – 12 Ekim 2023- 16 Ekim 2023
  • Ana Hikaye Erken Erişimi(PS5/PS4/Xbox Series S/X/Xbox One/PC) – 2 Kasım 2023
  • Tam Sürüm(PS5/PS4/Xbox Series S/X/Xbox One/PC) – 10 Kasım 2023
  • 1.Sezon Lansmanı / Yeni Warzone Haritası – 5 Aralık 2023

GAME çalışanının Twitter’a attığı fotoğrafta bu bilgiler yer alıyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler