Cuma, Nisan 26, 2024

Temsilcimiz Woxic Cloud9 Kadrosuna Dahil Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cloud9, Özgür “⁠woxic⁠” Eker’i kadrosuna dahil ettiğini açıkladı. Şu anlık takımın diğer iki üyesi lider rolünü üstlenen Alex “⁠ALEX⁠” McMeekin ve William “⁠mezii⁠” Merriman mevcut.

Cloud9 genel müdürü Henry “⁠HenryG⁠” Greer’e göre, diğer takım üyeleri gibi woxic de üç yıllık bir sözleşme imzaladı.

woxic cloud9 transfer

Anlaşmanın 1.365 milyon dolar değerinde olduğunu da belirtti.

Özgür’ün takım hakkında sözleri şu şekilde “Başka teklifler de aldım ama Cloud9 en iyisiydi. Ana hedefim turnuvaları kazanmak. Bunun temsil ettiği fırsatı ve oyunculara ne vermeye istekli olduklarını görünce herkesin rahat hissedeceğini düşündüm ki bu en önemli şey. Oyuncular rahat değilse, bir yıldız takım oluştursanız bile turnuvaları kazanamazsınız. Bana Cloud9 hakkında her şey söylendiğinde, beş veya altı ay içinde başarılı olacağımızı gördüm.” diye belirtti.

Eski takımı mousesports içerisinde yaşadığı sıkıntıları da belirtti. “Çevrim içi dönem zordu ve hiçbir şey kazanmadık, sadece kaybetmeye devam ettik,” diye açıkladı. “Ne yaparsak yapalım, işe yaramıyordu. Tüm stratejimizi bile değiştirdik. Belki çalışma şeklimizden kaynaklanıyordu, belki de rakiplerimizi analiz etme şeklimizden kaynaklanıyordu. Tam sebebini bilmiyorum ama bir şeyler ters gitti.” diye bir röportaj verdi.

Şahsen genç bir yeteneğin Cloud9 gibi bir takıma gitmesine sevindim, zaten Cloud9 köklü bir takım kurmayı hedefliyor hali hazırdaki oyuncularla üç yıllık bir sözleşme imzalaması da buna işaret.

Umarım temsilcimiz woxic hedeflediği ve istediği başarıyı burada yakalamayı başarır. Kendisini tebrik ediyoruz.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler