Salı, Eylül 10, 2024

Temu’da Sepet Alt Limiti Ne Kadar? Artık Değişti…

Temu’da minimum sepet limiti değişti. Yeni limit kalıcı mı olacak yoksa geçici süre için mi geçerli olacak?

Paylaş

Temu, ülkemizde bir hayli sevildi. Ücretsiz kargo avantajının yanında fiyatlar da uygun olunca tabii ki platformun bir anda öne çıktığını gördük. Fakat aradan geçen kısa süre içerisinde platformda yavaş yavaş değişiklikler yaşanmaya başladı. Ücretsiz kargo avantajı hala duruyor ama minimum sepet tutarı konusunda bir güncelleme söz konusu.

Temu’nun Minimum Sepet Tutarı Değişti

Geçtiğimiz hafta başına kadar platformda ürün satın almanız için minimum sepet tutarı 500 TL olarak belirlenmişti. Yani 500 TL tutarı doldurduğunuz zaman sipariş verebiliyor ve satın almayı tamamlayabiliyordunuz.

Kabul edilebilir bir alt limit olan 500 TL, hafta başından itibaren ise 2000 TL olarak güncellendi. Yani artık platform üzerinden alışveriş yapmak için için 2000 TL’lik alt limiti doldurmanız gerekiyor.

Böylece alt limit 4 katına kadar artmış oldu. Her ne kadar ülkemiz kullanıcıları bu durumdan şikayetçi olsa da şu an için güncel alt limit böyle.

BENZER:  Exxen ve Exxenspor Abonelik Ücretlerine Zam!

Temu’da minimum sepet limiti

Asıl önemli olan konu bu durumun kalıcı olup olmadığı. Yoğunluktan dolayı böyle bir adım atıldığını iddia edenler de var ama alt limit güncellemesinin kalıcı olup olmadığı henüz kesin değil.

Konuya ilişkin biz de Temu yetkilileri ile doğrudan iletişime geçip bilgilendirme adına bir mail gönderdik. Henüz mailimize dönüş olmadı ancak yakın zamanda bir bilgilendirme gelecektir.

Temu’da minimum sepet limiti böyle mi kalacak yoksa tekrar eski haline gelecek mi bu konuda resmi bir bilgi aldığımız zaman içeriğimizi güncelleyeceğiz.

Güncelleme Limit Bir Kez Daha Değişti – 6 Ağustos 2024

Yurt dışından alışveriş limitinin 30 Euro düşürülmesi sonrasında Temu’nun sepet tutarı değişti. Artık minimum sepet tutarı 670 TL olarak uygulanacak. Bu tutarı doldurmadan alışverişinizi tamamlayamayacaksınız.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler